ÖsszeEsküvők címmel indul a Tv2 anyósos reality-je

Ne tessék megijedni, az idióta cím nem egy albán akciókomédiát takar, hanem a Perfect Bride című török (vagy indiai?) valóságshow-formátum magyar változatát, amihez a Tv2 éppen most szedegeti össze a jelentkezőket. A műsorban 12 lány költözik be egy házba hat faszival és azok anyjával - a dolgot nehezítendő a csajok és az anyósjelöltek egy fedél alá kerülnek a ház egyik felében, a faszik meg a másikban laknak majd.
A műsor lényege, hogy a nők közül nem elég, ha a férfiak kiválasztják a nekik tetszőt, a muternak is le kell okéznia a választást. A szereplőket válogató szakembereknek vélhetően nehezebb dolguk van, mint a VV5 vagy az Aranypart szereposztóinak, hiszen a műsort egyértelműen nem a csöcsök és a kockahas viszi, hanem az anyósok, az idősebb korosztály viszont nem szívesen jelentkezik ilyen műsorba, és nagyon könnyű lenne a Tv2-nek beleesni az egyértelmű zsánerkarakter-csapdákba.
Nemcsak szereplőket, hanem műsorvezetőket is válogat a Tv2, talán pont ezért járt a kertévénél maga Maunika is, akit a Blikk egyik olvasója fotózott le a Róna utcában. Az RTL egyik nagyasszonyaként elhíresült műsorvezető az újság kérdésére nem árulta el, mi dolga volt a korábbi konkurenciánál, és a Tv2 sem nyilatkozott az ügyben (legalábbis konkrétumot), de Erdélyi Mónika vélhetően nem az anyósok között indulna a műsorban.