Vagyonért hazudtak szerelmet a Perfect Bride sztárjai

Érdekkapcsolattal vádolták meg a “Perfect bride” indiai adásának egyik párját. A rosszakarók szerint csupán a hírnévért játszották el a mindent elsöprő szerelmet.
Kamuszerelem, érdekkapcsolat, hazugság – harsogták az indiai címlapok a TV2-n hamarosan induló új reality-jének a Perfect Bride egyik párjáról. A pletykák alapjául az szolgálhatott, hogy a menyasszonyjelölt a nyomornegyedből érkezett a műsorba, ahol viszont elképesztő pompa várta a versenyzőket.
Egy maharadzsa palotájában rendezték be ugyanis azokat a luxuslakosztályokat, ahol a lányok, fiúk és anyukáik heteket töltöttek a külvilágtól elzárva. A hölgy hamar hozzászokott a fényűző élethez és randevúik során kiderült, hogy választottja tehetős családból származó fiatalember. A lány már ekkor támadások kereszttüzébe került, mondván, csak a vagyona miatt hajt a férfira.
Azonban amikor szerelmük kiteljesedett, már mindketten kaptak hideget-meleget: a közvélemény nem akarta elhinni, hogy valós érzelmek dúlnak köztük. Sokak szerint szerelmük csupán álca, eljátszott dolog, azért, hogy elvigyék a busás nyereményt és műsor után ismertségüket mindketten megfelelően kamatoztathassák.