ÖsszeEsküvők TV2 - Szexklipet forgat a TV2 gátlástalan sztárja

A buli, a jókedv, a csajozás és az erotika hangulatában készül ÖsszeEsküvők Marián első klipje, a Semmi gátlás.

Amióta kijött az ÖsszeEsküvők Rezidenciájáról zenei karrierjére koncentrál Marián. Első dalszövege már el is készült, és a klip ötlete is megszületett. "A Semmi gátlás című dal és klip terve jóideje a fejemben van. Pacsai Márk zeneszerző, producer is látott benne fantáziát, nagy valószínűséggel vele készítem el" - mesélte Marci. Az ajkai fiú hozzátette, Márk idejét eddig Tolvai Reni eurovíziós felkészítése foglalta le, de reméli, hogy végre belekezdenek a munkálatokba. Táncos lányok is közreműködnek a klipemben majd. A fiúk és lányok között pedig fülledt, erotikus hangulat uralkodik majd. Azt nem mondanám, hogy 18+-os lesz a felvétel, hiszen szempont, hogy a zenetévék is leadják majd, de lehet, hogy elkészítjük a szexcentrikusabb változatát is a felvételnek" - mondta el Marián, akinek az első klipjében máris helyet kapott a szintén ÖsszeEsküvőkből megismert Mása."Amíg nincs készen a klip, addig a munkálatok csak viszik a pénzemet. Néha el is kedvetlenedek, de még mindig remélem, hogy van helyem a zenei piacon" - tette hozzá Marci, aki a reménybeli bevételekből kétgyermekes barátnőjét, Mását is támogatná.

Összeesküvők TV2 - A páros mostanság is kamerával éli a hétköznapokat,

Niko és Ricsi nemcsak az ÖsszeEsküvőkben, de a való életben is egy párt alkot. A TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén elárulták: szerelmük igaz, most azon gondolkodnak, hogyan tudnák még inkább bevonni rajongóikat az életükbe.
Csak akkor nincs együtt az ÖsszeEsküvők döntős párosa, ha a munka elválasztja őket. Ricsi szakmája nehéz helyzetbe került, Niko pedig azon gondolkodik, mihez kezdjen. A páros mostanság is kamerával éli a hétköznapokat, így a rajongóik továbbra is követhetik életüket, igaz, az ágyjelenetek ezúttal kimaradnak a saját készítésű felvételekből. Szerintem nem bántuk meg, nem bevállaltuk, hanem ez így alakult - utalt Niko arra az ominózus szexjelenetre Ricsivel, amit ország-világ láthatott az ÖsszeEsküvők című valóságshow-ban. A lány szerint vannak szebb emlékeik is a fiúval, legújabb tervük az, hogy az általuk forgatott mini valóságshow-t interaktívvá tegyék, így még közelebb kerülhetnek rajongóikhoz. Niko azt viszont még nem tudja, mivel foglalkozna. A hazai nyuszis magazinban például nem szívesen szerepelne.
Meztelen fotózást biztosan nem vállalnék. Vendéglátással foglalkoztam korábban, ehhez is értek: mindent kipróbáltam, nem nagyon szeretem az unalmas dolgokat.

Elveszett az ÖsszeEsküvők stábkutyája!

Budapest - Pár napja eltűnt a budaörsi Fügefa utcából Bizsu kutya, aki TV2 stábtagságot is kapott az ÖsszeEsküvők forgatásán. A befogadott keverék kutyus nagyon barátságos, imád labdázni. A stáb kitelepülése kiváló alkalom volt neki, hogy a harmadik szomszédban állandó játszótársakra találjon. Bárkit meglátott, hozta a labdáját, és lerakta elé, hogy dobálja neki, nem lehetett kifárasztani.
A produkción dolgozókat folyamatosan mozgásban tartotta, rengeteget  játszottak vele. Mindenki névről ismerte, és szerette. Egyik nap a „Stábtag Bizsu" kártyával állított haza, amit szintén a forgatáson kapott a nyakörvére.
– A játékos, keverék lány kutyus eltűnésekor rózsaszín nyakörvet viselt, van csipje, és ivartalanítva van. Nagyon szeretnénk, ha megkerülne, hisz mindenkinek a szívébe belopta magát – mondta Hajdú Péter producer.

ÖsszeEsküvők - Egymilliós büntetést kapott a TV2 az

A Médiatanács szerint a műsor többször megsértette a médiatörvény azon rendelkezéseit, amelyek a kiskorúak védelmére és a termékmegjelenítésre vonatkoznak. 
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa tavaly ősszel vizsgálatot indított, majd hatósági eljárást kezdeményezett a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorával szemben.
Az eljárás során kiderült, hogy a csatorna több ponton és többször is megsértette a médiatörvény kiskorúak védelmére és termékmegjelenítésre vonatkozó rendelkezéseit, amiért a Médiatanács összesen 1 millió 50 ezer forint büntetést szabott ki - 500-500 ezret a korhatár-kategória hibás megállapításáért, illetve a műsorelőzetesek közzétételére vonatkozó előírások megsértéséért, további 50 ezret pedig egy termék indokolatlanul hangsúlyos megjelenítéséért.
Az indoklás szerint az ÖsszeEsküvők 2011. október 3-án és 4-én sugárzott adásában kiemelkedően magas volt az erotikus elemek, trágárságok, a szereplők közötti agresszió és az alkoholfogyasztás mértéke. A kifogásolt részletek miatt a műsorszámot 16-os karikával kellett volna ellátni, és csak 21 óra után lehetett volna közzétenni - a TV2 azonban 12-es karikával, 19.15-ös kezdettel küldte azt adásba.

ÖsszeEsküvők TV2 - Tényleg egybekelnek az ÖsszeEsküvők nyertesei!

Itt a bizonyság: nem csupán a kamerák kedvvért alkotott egy párt Patkó Csenge és Baranyi Péter, akik elvitték az ÖsszeEsküvők című játék főnyereményét. Az örömapa az Első Emelet énekese, Kiki. Csenge és párja, Peti nagy dologra készül: közelgő lakodalmukra. A Rezidencia óta nem sok változás történt: ugyanúgy egész nap együtt vannak, tulajdonképpen együtt élnek, mint odabent. Már meg is jelentek a hivatalban azzal, hogy szeretnének összeházasodni. A február második-harmadik hetére tervezett esküvőt a TV2 szervezni. Az esküvő napján veszik át nyereményeiket is. Bár mint mondták, az, hogy egymásra leltek, számukra az az igazi nyeremény- nyilatkozta a Tabu TV-nek.

ÖsszeEsküvők TV2 - Már meg is műtötték Csenge melleit

Kés alá feküdt Csenge (23)! Az ÖsszeEsküvők nyertes párosának hölgy tagja önszántából tette ezt, hogy ma már néhány mérettel nagyobb mellel ébredhessen fel. Évek óta zavart, hogy pici a mellem. Nehezen találtam megfelelő melltartót, mindig igyekeztem olyan ruhákat hordani, amelyek alatt nem látszik a cicim – mesélt a Blikknek Patkó Csenge, Kiki lánya. A TV2 Összeesküvők című valóságshow-jában megismert vőlegénye, Peti (25) azonnal szerelme döntése mellé állt. Nekem Csenge a legszebb a világon, így is tetszik, és persze az új melleivel is tetszik majd, de az ő boldogsága mindennél fontosabb. Látom, őt mennyire zavarja, így természetes volt, hogy támogatom! Bent alszom vele a kórházban, én ápolom majd – mondta Peti a plasztikai műtét előtt. Csenge eleinte kicsit aggódott a szülei véleménye miatt, de utólag kiderült, feleslegesen tette azt. Azt hittem, anyuék leteremtenek majd, de furcsa módon támogattak a döntésben. Tizennyolc éves korom óta látják, mennyit szenvedek, így ők is beleegyeztek. Nagyon féltem a műtéttől és az utána következő néhány héttől, de remélem, az eredmény kárpótol majd. Számomra a mell teljes mértékben hozzátartozik a nőiességhez, az orvosommal, dr. Tizedes Györggyel pedig megbeszéltük, maradunk a természetes méreteknél, így a testalkatomhoz illő implantátumot kaptam – tette hozzá Csenge

ÖsszeEsküvők TV2 - Nagyobb ciciket kapott az ÖsszeEsküvők Csengéje

Öt éve elégedetlen alakjával Patkó Csenge, ezért az ÖsszeEsküvők nyertese elhatározta, megváltoztatja külsejét. Így februárban nagyobb kebellel mondja ki a boldogító igent Péternek. Az ÖsszeEsküvőkből megismert Patkó Csengének régi álma vált valóra. A valóságshow győztese évek óta szerette volna megváltoztatni alakját.
– Tizennyolc éves koromban eszméltem rá, hogy elégedetlen vagyok a pici mellemmel. Sokat cikiztek és bántottak miatta, ezért döntöttem a műtét mellett – mondta Csenge, aki szerint melle nagyobbodásával egyenes arányban fog nőni az önbizalma is. A fiatal lány a szüleivel együtt választotta ki a számára ideális szilikonimplantátumot, ami csepp alakúra formázta keblét. – Nem az volt a célom, hogy nagy legyen, hanem hogy végre ebből a szempontból is nőnek érezhessem magam – magyarázta a huszonhárom éves szépség. Hasonlóan vélekedett a lány orvosa is. Teljesen átlagos méretet találtunk Csengének, az implantátumok űrtartalma egyenként 280 köbcenti, ami harmonizál az alakjával, és egy átlagos férfi tenyérbe pont beleillik. Csenge melle kicsi volt, de formás, egyszóval jó alapanyag. Biztos vagyok benne, hogy a végeredmény tökéletes lesz – jelentette ki dr. Tizedes György plasztikai sebész, aki három órán át operálta a lányt. Csenge még két napig lábadozik egy pécsi klinikán, majd további két hét otthoni ágynyugalmat írt neki elő az orvosa. Így február közepi Összeesküvők esküvőjén már egy olyan ruhában vonul Péterrel az oltárhoz, amely jól hangsúlyozza megszépült dekoltázsát.

TV2 Összeesküvők - Még mindig nem vált el Mása

A TV2 valóságshow-jának egyik szereplője, Mása, papíron még mindig házas - holott az ÖsszeEsküvők-be csak szingliket vártak, így eleve nem is indulhatott volna. A válási folyamat ugyan elindult, de jogilag még mindig házasnak számít Mása, aki az ÖsszeEsküvők nézőinek nagy kedvence volt. A műsorba többször visszaszavazott kétgyerekes anyuka az Aktív-nak mesélt arról, hogy sokat változott a reality óta. "Teljesen máshogy állok a dolgokhoz, azóta megváltozott az életem, a céljaim is mások lettek. A visszajelzések nagyon jók, határozottabb is lettem közben" - magyarázta. Mása a valóságshow feléig számított esélyesnek a fődíjra, majd onnantól kezdve pár nélkül lézengett. A végére ugyan összeállt Alekosszal, de 19,1 százalékot gereblyéztek csak össze, így nem lett az övék a műsor fődíja.

TV2 ÖsszeEsküvők - Csúszik az Összeesküvők esküvőjének időpontja?

Pontos dátumot még nem tudni, de annyi biztos, heteken belül férj és feleség lesz az ÖsszeEsküvők nyertesei Csenge és Peti.
Bár menyasszonyi ruhában állt Peti mellett Csenge az ÖsszeEsküvők decemberi fináléjában, és ki is mondták a boldogító igent, fogadalmukat hivatalos szertartás keretében is meg kell erősíteniük.
Voltak, akik kételkedtek a fiatalok szerelmében, de facebookos oldalaik tanúsága szerint a valóságshow győztesei nem szűkölködnek rajongókban, akik most már arra is kíváncsiak, mikor lesz a romantikusnak nevezett pár esküvője.
Csenge, aki a legnagyobb közösségi portálon, hivatalos oldalán kommunikál a rajongókkal, arról írt, hogy a TV2 szervezi a ceremóniát, így még nem tudják, mikor kelhetnek egybe."Mi is várjuk" - tette hozzá.
A csatorna sajtóosztályát is megkérdeztük az esküvő várható időpontjáról. Koltay Tamás a TV2 sajtószóvivője elmondta, hogy még nincs meg a pontos időpont, de a közeljövőben sor kerül a fiatalok házasságkötésére.
Csengén és Petin kívül Niko és Ricsi is tervezi már az esküvőjét. A belevaló páros tagjai nyáron mondják ki egymásnak a boldogító igent. A játékból kizárt Szilo és Renike is együtt maradtak, a fiú korábban már meg is kérte kedvese kezét, igaz, még csak játékosan, egy karórával.

Összeesküvők TV2 - Csenge és Péter örökbefogadó szülők lettek

Csenge és Péter hamar szülővé váltak. Jelenleg azonban még nem igazi gyermekáldásról van szó, csupán a Fővárosi Állat-és Növénykert lakóinak örökbefogadói lettek.
Az ÖsszeEsküvők nyertes párját az a megtiszteltetés érte, hogy ők lehetnek az állatkert vombat párjának örökbefogadói és ezzel támogatói.
A hírnek leginkább Csenge örült, aki rajongva fogadta a hírt miszerint meg is simogathatja “gyermekeit”. Molly és Wally a vombat pár nagyon jól tűrte a körülöttük zajló nagy nyüzsgést és békésen fogyasztották a számukra felkínált finomságokat.
A szerelmes pár három hónapnyi ismeretség után hamarosan egybekel, ám úgy érzik a valódi gyermekvállalás még várat magára. Mindaddig fogadott gyermekeiket látogatják majd a kifutó falai között.

TV2 ÖsszeEsküvők - Perli az RTL Klub Alekoszt

Nem csak fenyegette az RTL Klub Alekoszt azzal, hogy hűtlensége miatt beperli, hanem már el is indította a pert. 2011 legismertebb valóságshow-szereplője azonban látszólag nem aggódik, bejár a TV2 székházába, és valami nagy dobásra készül. Többet erről nem akart mondani, mert a "magas színvonalú meglepéseket nagyon támogatja". "Nem szeretnénk nyilatkozni a per lezárultáig, amit természetesen elindítottunk. És persze a havi egymilliót azóta nem utaljuk, hogy megszegte a szerződését. Minden más vagyonelem a per tárgya" - mondta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója az [origo] megkeresésére. Mint ismeretes, a csatorna realityarca volt Nagy Alekosz 2011 első felében, megnyerte a Való Világ 4-et, szerepelt a háromhetes Szerelem a legfölsőbb szinteken-ben - majd ősszel mégis a TV2-n bukkant fel, az ÖsszeEsküvők rezidenciájába költözött be. Az RTL szerint ezzel szerződést szegett (a csatornák a tehetségkutatók, realityk arcait több évre kötik magukhoz, letiltva a rivális kereskedelmi tévéken való szerepést).
"Folyamatos jogi kapcsolatban vagyunk, elkezdődött a procedúra" - erősítette meg Alekosz, aki az [origo] kérdésére elmondta, hogy Hajdú Péter cégével és a TV2-vel van napi kapcsolatban, és számíthat rájuk jogi ügyekben is. "A Maldív-szigeteki utazást visszavonta az RTL Klub, és mivel én szerettem volna Tündével elmenni, ez igen érzékenyen érintett. A lakást és a kocsit is el akarja perelni a csatorna, holott ajándékot nem illik visszavenni. Azokat magaménak érzem, hiszen megnyertem a valóságshow-t. A fizetésemet a TV2-es szereplés után rögtön zárolták, úgy emlékszem, öt havit átutaltak, de a decemberit már nem" - fejtegette.
Kérdésünkre, mi lesz, ha elveszti a lakást, kocsit, és büntetésképp több tízmilliót kell fizetnie, azt mondta, hogy "ez mindenkinek problémát jelentene", de bízik benne, hogy megnyeri a pert. "Segítenek nekem ebben a dologban, együtt vagyunk, közösen oldjuk meg" - tette hozzá a TV2-re és Hajdúra célozva.
A csatornán talán már tavasszal lehet műsora. "Sok minden körvonalazódik, de ezek szupertitkos dolgok. Hosszú távú együttműködés miatt jöttem a TV2-höz, és azt ígérhetem, hogy záros határidőn belül mindenki meg fog tudni mindent. Alakulnak a dolgok, gyakran vagyok a Róna utcában (ott van a TV2 székháza - a szerk.), most is onnan jövök, az Aktív-nak forgattunk Bettyvel. Többet nem is mondanék, mert én a meglepetések embere vagyok: a magas színvonalú meglepéseket nagyon támogatom!" - jelezte. A régi való világos társakról is kérdeztük: "Éva volt az első és egyetlen, aki felhívott az ÖsszeEsküvők után. Olivért kicsit hisztisnek találom, bár az ő oldaláról érthetőek az aggályok, azonban, ahogy ismerem magunkat, egy jó pálinka mellett meg tudjuk beszélni a dolgokat. Mondtam neki, hogy fogalmazhatott volna finomabban is, amikor átigazoltam, amikor beköltöztem a rezidenciára. Én fordított esetben diplomatikusabb lettem volna. De nem orrolt meg rám komolyabban, és nagyobb kalandokon is átmentünk már együtt."

Összeesküvők TV2 - Kiderült, az RTL hűtlen sztárja kell a TV2-nek

Bár rajongói nagy részét elveszítette, úgy tűnik, nem marad munka nélkül Alekosz. A TV2 megerősítette a görög kijelentését, miszerint hosszú távú együttműködést terveznek vele. Alekosszal kapcsolatban nem titok, az egykori biztonsági őr bármit megtesz, hogy képernyőn lehessen. Ebben még az RTL Klubbal való szerződése sem zavarta, nem kellett sokat könyörögni neki, hogy elhagyja csatornáját, és beköltözzön az ÖsszeEsküvők Rezidenciájára. A csatorna nem tagadta, arra számítottak, az egykori ValóVilág-győztes megdobja az anyósos műsor nézettségét, de nem így történt. Ezért elkezdődtek a találgatások: vajon a realityt követően a TV2 számít-e Alekoszra?
Az ÖsszeEsküvők bronzérmes vőlegényjelöltje nem tagadta, csalódott volt, amiért nem nyerte meg a játékot Másával, de arról is beszélt, hogy új kihívások várnak rá. A Hír24 természetesen kíváncsi volt arra, hogy a görög csődörként is emlegetett érdi férfi milyen ajánlatot kapott a TV2-től, ám Alekosz nem terítette ki kártyáit.
"A TV2 hosszú távú együttműködést kínált, én pedig éltem a lehetőséggel. Az ÖsszeEsküvők csak az első lépés volt, de arról még természetesen nem beszélhetek, hogy a csatornának milyen tervei vannak velem" - mondta el.
Megkerestük a TV2 sajtóosztályát is, hogy megtudjuk, a továbbiakban kívánnak-e együtt dolgozni a göröggel, aki egyébként a szilveszteri Frizbiben is feltűnt.
"A jövőben is számítunk Alekoszra, hogy pontosan milyen műsor keretében, arról még nem beszélhetünk. Az azonban biztos, hogy nem engedjük el a kezét" - jelentette ki Koltay Tamás, a TV2 sajtószóvivője.

ÖsszeEsküvők TV2 - Till Attila idén sem tesz újévi fogadalmat

A TV2 ÖsszeEsküvők népszerű műsorvezetője számára tökéletesebb nem is lehetne az élet. Till Attila máskülönben egész biztosan megfogadna valamit az új évben. Nincs konkrét oka, hogy miért, de valójában mindig is betegesen irtóztam a fogadalmaktól, mert úgysem tartják be őket az emberek. Hogy ne legyen lelkiismeret-furdalásom, inkább soha életemben nem fogadtam meg semmit. Idén sem teszem - jelentette ki Till Attila, aki a későbbre tolódott őszi Megasztár helyett az ÖsszeEsküvők című párkereső valóságshow műsorvezetője volt.