ÖsszeEsküvők TV2 - Thaiföldön nyaral Csenge és Peti

Phuket - Két hétig sütteti a hasát a tengerparton az ÖsszeEsküvők nyertes párosa! Csenge (23) és Peti (25) ugyanis jól megérdemelt pihenését tölti Thaiföldön. A TV2 valóságshow-jának nyertesei egy phuketi álomnászutat kaptak, ahol nem tudtak elbújni a kíváncsi szemek elől. Már az első napjukon találkoztunk velük a parton. Nagyon aranyosak, látszik, hogy szeretik egymást. Mi nem sokkal ezután indultunk haza, de néhányszor összefutottunk velük még a tengernél, a szállodában és az éjszakában is. Mi nem mentünk oda hozzájuk, de néhányan gratuláltak nekik a magyarok közül, főleg idősebbek – nyilatkozta a Blikknek Laci (30), akinek természetesen jár a tízezer forint.
Ingyenesen feladható apróhirdetés, akár 1 perc alatt is! NEThirdetes.com
Az olvasó-riporter hozzátette, Csengéék egy 5 kilométer hosszú partszakaszon laknak, a környék legjobb és legnagyobb szállodájában. Egy medencére néz a szobájuk, jelenleg nappal 38 Celsius-fok van Phuketen, éjjel is csak 30 fokig süllyed a hőmérséklet, a tenger is 30 fokos, így minden adott a tökéletes nyaraláshoz. Nemrég beszéltem velük, nagyon jól érzik magukat; Csenge rengeteget napozik, Peti főleg a vízben van. Azt mondták, az éjszakai élet elég fura, érdekes arcokkal találkoztak már – nevetett Csenge anyukája, Tóth Zsuzsa. Hozzátette, a fiatal pár hamarosan ellátogat egy állatkertbe és egy orchideakertbe is, sőt a híres James Bond-szigetet is megnézik.

ÖsszeEsküvők - Ha Thaiföldön jár, összefuthat Csengével és Péterrel

Az ÖsszeEsküvők nyertes párjának álma valóra vált. Esküvőjük alkalmából átvehették nyereményeiket is. Most az ajándékba kapott thaiföldi nászútra készülnek.
- Életem legboldogabb napja volt! Az egyik legkedvesebb momentum belőle, amikor meglepetés vendégként betoppant Caramel, és énekelt nekünk - nyilatkozta Csenge.
- Sokan kérdezték az utóbbi napokban, hogy változott-e valami, amióta házasok vagyunk. Jelentem, azon kívül, hogy mindkettőnkön van egy gyémántgyűrű, minden ugyanolyan jó és szép! Most az ajándékba kapott thaiföldi nászútra készülünk.

ÖsszeEsküvők TV2 - Patkó Csenge az esküvő után is a leánykori nevét használja

Múlt hét pénteken házasodott össze a TV2 Összeesküvők-sorozatának két nyertese, Patkó Csenge és Baranyi Péter. Az esküvő Patkó Csenge szerint még annál is jobban sikerült, mint amilyenre számított, azon viszont még nem gondolkoztak, hogy mire költik a nyereményt.
"Jobb volt az esküvő, mint amilyenre számítottam. Attól féltem ugyanis, hogy az én családom és Peti családja még nem találkoztak, és egy ilyen helyzet gyakran szülhet feszültségeket. Itt viszont hatalmas volt a hangulat: vonatoztunk a teremben, tánc, röhögés és mindenki mindenkivel jókat dumált" ­- mondta Patkó Csenge, aki múlt pénteken házasodott össze a TV2 realityjében, az Összeesküvőkben szerzett igaz szerelmével, Baranyi Péterrel.
Még nem tudják, mihez kezdenek a pénzzel
A TV2-szervezte eseményen a csatorna celebunvirezumának olyan ékes elemei is megjelentek, mint Kökény Attila, Tolvai Renáta vagy Kállay-Saunders András, de ott volt Patkó kedvenc énekese, Caramel is, akit a televízió munkatársai meglepetésvendégnek hívtak el az esküvőre, és pontosan abban a pillanatban kezdte el énekelni a Lélekdonor című dalát, amikor elhangzott az igen.
Első Emelet Kiki lánya és új férje azt még nem döntötték el, hogy mihez kezdenek a pénznyereménnyel, vagyis egy éven keresztül érkező havi egymillió forinttal, amit az esküvő után kezdenek folyósítani. "Nem beszéltünk még erről. Most kezdjük igazán közös életünket, vannak fix havi kiadások, és a szüleinknek is szeretnénk segíteni, valamint félre is akarunk tenni belőle, de konkrét tervünk még nincs arra, hogy ezeken kívül mire használjuk."
A szintén nyereményként megnyert nászút viszont olyannyira közel van, hogy bő egy hét múlva már el is indulnak Thaiföldre, ahol két hetet töltenek majd. "Már maga az a hely egy külön élmény, ahol a szállodánk van, hiszen gyönyörű a környék, de ezen kívül tervezünk még egy hajótúrát, megnézünk egy elefántparkot, illetve biztos lesz ott is néhány táncos este" - mesélte a nemrég új mellekkel bővült friss feleség.
Nem lesz Baranyiné
Kiki 23 éves lányát érzékenyen érinti, ha valaki arról kérdezi, hogy miért nem veszi fel a a férje vezetéknevét. "Hogy szeretem-e, az nem ezen múlik, hiszen édesanyám is huszonhét éve él boldog házasságban, Tóth Zsuzsanna néven. Ezt Peti is teljesen elfogadja és megérti." Azt viszont már eddig is rengetegen megkérdezték tőle, hogy nem gondolja-e korainak három hónap után a házasságot.
"Sokan nem is értik, de nekünk olyan érzésünk van, mintha több mint egy éve lennénk együtt. Az első két hónapot gyakorlatilag éjjel-nappal együtt töltöttük, és Peti már egy rezdülésemből tudja, hogy épp milyen hangulatom van. Ehhez az összhanghoz a korábbi kapcsolataimban egy-két évnek el kellett tennie. Természetesen nekem is és neki is furcsa még kicsit ez, de ennek ellenére sem mondom azt, hogy korai a házasságunk, hiszen egy olyan emberrel vagyok együtt, akit szeretek, és mellette fogok maradni" - tette hozzá a Velvet arcát is megjárt Patkó Csenge, aki azt is elmondta, hogy egyáltalán nem érdekelte őket, hogy megnyerik-e az Összeesküvőket, vagy sem.
"Ha valaki követte az adást, láthatta, hogy egyszer sem beszéltünk arról, hogy mi szeretnénk megnyerni a játékot. Egyszerűen örültünk egymásnak, illetve kíváncsian vártuk, hogy mi vár ránk odakinn, úgyhogy számunkra volt a legmeglepőbb a győzelem".

Összeesküvők TV2 - Csenge és Peti átveték a nyereményt

Családjaik és barátaik körében mondták ki egymásnak a boldogító igent az ÖsszeEsküvők nyertesei.
Csenge és Peti álma valóra vált, végre hivatalosan is megpecsételték: együtt szeretnék leélni az életüket. Az esküvőn meglepetésként Caramel énekelt az ifjú párnak, a hajnalig tartó lakodalmon pedig Kökény Attila, Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András is dalban kívánt sok boldogságot nekik. A fiatalok átvehették nyereményeiket is: egy pár gyémántgyűrűt, egy Lancia Ypsilont, egy luxusutat Thaiföldre, egy lakást egy évre, és havi egy millió forintot.

Csenge és Peti a TV2 ÖsszeEsküvők győztes párja hivatalosan is összekötötte életét.

Csenge és Peti az ÖsszeEsküvők győztes párja hivatalosan is összekötötte életét. A megható ceremónia után a TV2 főnyereményét is átvehette az ifjú pár. Csenge és Peti az esküvő napján az anyakönyvvezető előtt találkozott elôször. – Leírhatatlanul izgulok, már a készülődés alatt sem tudtam koncentrálni, csak arra gondoltam, hogy hamarosan feleségül vehetem életem szerelmét – mondta Peti a ceremónia előtt néhány perccel. A Borsnak azt is elárulta: külön töltötték az esküvő előtti éjszakát. A menyasszony – az énekes, Kiki lánya – kínosan ügyelt arra, hogy senki ne leshesse meg a bevonulás előtt. Belépője el is érte a kívánt hatást: amikor Csenge a terembe lépett, még a lélegzete is elakadt a násznépnek. A vőlegény forró csókkal köszöntötte jövendőbelijét.
Miután elmondták az esküt, és egymás ujjára húzták a nyereményként kapott gyémántgyűrűt, Caramel a Lélekdonor című dalával kívánt sok bol-dogságot a szerelmeseknek.
Ekkor már szem nem maradt szárazon.
Örülök, hogy itt vagytok velem életem legfontosabb napján. Pár évvel ezelőtt nem gondoltam, hogy rátalálok egy ilyen emberre, mint Peti. Tiszta lelkű, csodálatos ember vagy! Építeni fogjuk a közös jövőnket, boldog vagyok, és remélem, néhány év múlva már a kis lurkóinkat fogjuk nevelni – mondta férjének a szertartás után a meghatott fiatalasszony.
A TV2 ÖsszeEsküvők című show-jának győztesei a násszal hozzájutottak nyereményükhöz, az egy évig folyósított havi egymillió forinthoz, az autóhoz, a nászúthoz és a közös fészekhez, melyet egy évig használhatnak.

Összeesküvők tv2 - Holnap lesz Csenge és Péter esküvője

Az ÖsszeEsküvők Csengéje a Mokkában elmondta, sok mindent nem tud még a holnapi esküvőjükről, ugyanis sok meglepetés várja a fiatal párt.
Egyelőre nem izgulnak, már nagyon várják, hogy végre egybekelhessenek. A budai hegyekben rendezik meg a lagzit, Csenge szerint vagány parti lesz, biztosan nagyot buliznak majd. Azt is elárulta, nem veszi fel Peti nevét.

Közeledik a nagy nap, pénteken egybekel az ÖsszeEsküvők nyertes párosa! Csenge és Peti

Közeledik a nagy nap, pénteken egybekel az ÖsszeEsküvők nyertes párosa! Csenge (23) és Peti (25) már a menüt is letesztelték, sőt, gondolatban talán már az ajándékba kapott, egzotikus nászútról álmodoznak. Kiválasztották a díszítést és a ruhákat is, így már minden készen áll az álomesküvőre. A vendéglista is összeállt, mindenki ott lesz, aki számít, azonban egykori versenytársaik, Ricsi és Nikó nem kapott a meghívóból.  - Bennünket nem hívtak meg, csak anyukámat. Nem tudom, mit tegyek. Azt, amit várnak tőlünk, hogy odamegyünk, és balhét csapunk, vagy csak egyszerűen hagyjuk a fenébe? Nem értem, hogy mi miért maradtunk ki - panaszkodott Ricsi, akik maguk is lakodalomra készülnek nyáron. Természetes, hogy Csenge és Peti csak olyanokat szeretne maga körül látni élete legszebb napján, akiket szeret és viszont, és tény, hogy a két páros már a rezidencián sem kedvelte egymást. Nikó és Ricsi a műsor óta is folyamatosan élő videóközvetítéseken keresztül tartja a kapcsolatot a rajongóikkal, ahol nem sűrűn nyilatkoznak elismerően a nyertesekről. Megkerestük az ügyben a TV2 Összeesküvők műsorának nyertes párosát is, de nem kívántak reagálni.