ÖsszeEsküvők TV2 - Újabb sztárral gazdagodik a média...

Nem tart a közös élettől az ÖsszeEsküvők című műsor nyertes párosa. Patkó Csenge és Baranyi Péter Thaiföldön járt nászúton és már a nyereménylakásba is beköltöztek.
A fiatal pár egy éven keresztül havi egymillió forintot kap. Ennek ellenére nem lógatják a lábukat.
Ugyanúgy folytatjuk az életünket, mint a tévéműsor előtt. Télen síoktató vagyok, nyáron pedig a Balatonon sport gyerektábort szervezek - mondja Péter, míg felesége, Csenge éppen állást keres, a médiában szeretne elhelyezkedni.

ÖsszeEsküvők TV2 - Gázsi nélkül maradt az ÖsszeEsküvők vagány párosa

A TV2 tavaly őszi valóságshow-jának második helyezett párosa nem profitált semmit a műsorból, a lány épp munkanélküli.
A TV2-n 2011 őszén futott az ÖsszeEsküvők, amelyben a legtöbb akciót a menet közben párt váltó Ricsi és a megfelelően gátlástalan Niko mutatta be, legalábbis róluk volt mit bevágni az összefoglalókba - mondhatni, róluk szólt a valóságshow nagy része. A második helyre befutott, így fődíj nélkül maradt páros a Blikknek elmondta, hogy bevétel szempontjából nem volt értelme részt venni az ÖsszeEsküvők-nek, egy haszna volt csak, az, hogy egymásra találtak. Niko korábbi, pultos, kávéházas munkáját is elveszette időközben, jelenleg munka nélkül van. Párja korábban nyerőgépeket üzemeletetett, de amióta ötszörös díjat kell fizetni gépenként, ez az iparág is haldoklik. Mint a páros a lapnak elmondta, szívesen mennek rendezvényekre, ahová hívják őket - de gázsit még nem kaptak ezek után.
A reality ősszel nem teljesített fényesen a TV2-n, rendre elbukta műsorsávját (ez pont nem a pároson múlt), ráadásul a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2012 márciuában lezárta a valóságshow-val kapcsolatos eljárást: a csatornának összesen 18 millió forint bírságot kell fizetnie a kiskorúak védelmére vonatkozó rendelkezések megsértése miatt.
Ingyenesen feladható apróhirdetés! NEThirdetes.com

ÖsszeEsküvők TV2 - Hosszú ideje keresi az igazit Marci.

Újra azt hitte, megtalálta a nagy Ő-t, mégis csalódnia kellett az ÖsszeEsküvőkből megismert Mariánnak. Hosszú ideje keresi az igazit az egykori valóságshow-szereplő, Marci. Most, néhány hónapig úgy tűnt, meg is találta: boldogan mesélte, mennyire szerelmes barátnőjébe, Petrába, akivel olyan komolyan gondolta a kapcsolatát, hogy Ajkáról Budapestre költözött. Marci elmesélte, a közös élet mégsem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
"Ami távkapcsolatként remekül működött, miután már én is Pesten éltem egyre nehezebben ment. Kiderült, mégsem vagyunk annyira egy hullámhosszon, mint gondoltuk, és egyre több vita és veszekedés volt köztünk. Jobbnak láttuk, ha elválnak útjaink" - szögezte le Marián. 
Reklámozza cégét vállalkozását itt is !   NEThirdetes.com

Az ÖsszeEsküvők legbalhésabb szereplője arról is mesélt, hogy már nem tud maradéktalanul örülni a futó kalandoknak, állandó partnerre vágyik. "Amióta ismert lettem, félek, nem magamért kedvelnek a lányok." - osztotta meg aggodalmát a fiatal fodrász. "Bár most találkoztam valakivel, aki őszintének tűnik és nekem is szimpatikus. Ki tudja, talán lehet valami belőle..." - reménykedik Marci.