Tökéletes menyasszonyok

Fejes Gábor kontrablogjáról egy érdekes írás.
Gondolom, már minden internetes szexplázát és az ország összes türelmi zónáját végigpásztázták az RTL Klub erre kiképzett emberei, mert augusztusban jön a ValóVilág 5, amihez kellenek a bevállalós lányok, akik mind meg akarják majd mutatni magukat a kamerák előtt.

Állítólag most a TV2 is beszáll a valóságshow-versenybe (nagy a kereslet mostanság a szexmunkások iránt), ők pedig a Perfect Bride (Tökéletes menyasszony) című játékot indítják, ami két éve Indiában nagy sikerrel futott (amerikai változata a Momma’s Boys, svédül Mammas pojkar – Mami fia, a török változat pedig a Gelinim Olur musun).
Az indiai győztes pár férfitagja, bizonyos Hitesh Chauhan például szerepet kapott a Sapno Se Bhare Naina (Álmokkal teli szemek) című szappanoperában, ami ott egyenes út a sztársághoz, néhány százmillió tévénéző feltétlen rajongásától kísérve.
Ha itthon ugyanaz lesz, akkor a TV2-n is fiús mamákat, anyósjelölteket zárnak össze menyasszonyjelöltekkel, akik közül majd a srácok választanak arát a mama jóváhagyásával persze.
Erről a projektről még nem sokat tudni, biztos ez is nagyon szórakoztató lesz, meg hiteles, tele szép és/vagy érdekes, értelmes, tisztességes lányokkal, fiúkkal, asszonyokkal, akikre lehet majd szavazni emelt díjas sms-ben, és a Majka is biztos feltűnik majd benne, ami a siker egyik garanciája.
Küzdelmes őszünk-telünk lesz, annyi szent...