Összeesküvők - Renike kiborult Szilo kizárása után

Az ÖsszeEsküvők eddigi legkomolyabb konfliktusát váltotta ki Erzsók és Sziló kizárása. Erzsók hihetetlen haragra gerjedt és dühe elsősorban Renike felé irányult, mivel úgy gondolta, hogy mindaz ami történt az ő viselkedésének a következménye lett.
Mindenki megdöbbent a kizárás hírének hallatán a rezidencián. Erzsók dühe nem akart enyhülni, Szilo igyekezett védeni szerelmét és arra kérte anyját, ne Renikét okolja a történtekért. Szilo higgadt fejjel kezelte a helyzetet és igyekezett kordában tartani anyja és barátnője érzéseikből fakadó viselkedését.
A végső búcsú Erzsók részéről meglehetősen színpadiasra sikerült és végső szavát Dórihoz intézte, mely szerint a kialakult helyzet annak köszönhető, hogy Alekosz őt a rezidenciára hozta. Renike gyakorlatilag összeomlott a párja távozása után.
A tizedik összecsapásról Ricsi és Éva tért vissza jelentős fölénnyel. A szavazók több, mint 76 %-a gondolta úgy, hogy ők folytassák a játékot. Ricsi korrekt ellenfélnek ítélte Marcit. Renike párjával együtt barátját Marcit is elvesztette.
Dóri és Niko kapcsolata továbbra is a konfliktusokból áll. Dóra határozottan állítja, hogy neki nem kellene Ricsi, ennek ellenére Niko folyamatosan piszkálja az újonnan érkezett lányt, miközben az anyósok tulajdonképpen már befogadták.
Renike teljesen kiborult és csak sírt az ágyban Szilo fényképével. Vája próbálta vigasztalni, Szilo megvárja odakint. Éva és Ági a két lányt hibáztatja (Niko és Renike) a történtekért. A TV2 beküldte Renike édesanyját, hogy próbáljon meg lelket verni a lányába. Renike védelmébe vette Szilot, amikor az édesanyja Szilo pofonjáról beszélt.
Alekosz és Mása egy pár lesz az Összeesküvőkben?!
Mindenki elmondta mikor volt a legboldogabb. Mása az első párbaja után volt a legbodogabb és azt bánja, hogy hazugság árán jutott be. Alekosz legboldogabb Mása duettje alatt volt és nem tetszik neki, hogy a többiek kiéneklik Mása szájából a sajtot.
Alekosz ezek után beszélt Mása fejével. Rádöbbentette, hogy a nyereményért van Ő itt és nem csak a bent létért. Asszisztens itt bent a többiek kapcsolatában. “Ezt én nem nyerhetem meg egyedül!” döbbent rá Mása. “De megnyerheted, természetesen nem egyedül!” vágott vissza Alekosz. Úgy tűnik Mása megértette, hogy 3 hét maradt arra, hogy eladják a nézőknek és a többieknek, hogy ők egy pár és a legérdemesebbek a főnyereményre!