Összeesküvők TV2 - Nikót idegösszeomlással vitték kórházba

A TV2 Összeesküvőkből ismert Nikót mentővel szállították kórházba. A lány idegösszeomlást kapott, mert barátja, Ricsi döntésképtelen.
Folyamatosan változik az Összeesküvőkből megismert Ricsi és Niko kapcsolata. A szerelmesek hol boldogságukat hirdetik, hol éppen szakítanak, és mást keresnek maguk mellé. Ahogy a Bors megírta, Niko legutóbb VV Gergővel vigasztalódott, de annak a liezonnak is vége. A TV2 valósághőse közben újra visszatalált Ricsihez.
– Nem értem Ricsit, egyszer azt írja, menjek érte a buliba, mert csak engem akar, csak velem akar lenni. Én mint egy hősszerelmes, rohanok. Három napig boldogok vagyunk, aztán megint felszakadnak a sebek. Nem tudom, mi lesz – magyarázta a Borsnak Niko.
A rendszeres viták, a sok szerelmes összeveszés megtette a hatását. A lány összeomlott. A múlt héten elájultam a munkahelyemen. Kihívták a mentőket, és bevittek a kórházba. Előző nap találkoztam Ricsivel, és ez nagyon felkavart. Egyszerűen nem tudtam feldolgozni. Idegösszeroppanást kaptam, de mostanra szerencsére jól vagyok. Megvizsgáltak CT-vel, végül azt mondták, álljak neki enni, mert nem állapot, hogy ötvenkilós vagyok. Tizenhárom kiló ment le rövid idő alatt.
Olyasmit mondtak, hogy az idegek nem tapadnak rendesen, ezért mindenen fel tudom húzni magam. Most próbálok kevésbé stresszes életet élni – mesélte Niko, aki pontosan tudja, mi okozza a bajokat.  – Ricsi nem tudja eldönteni, mit akar, se veled, se nélküled kapcsolatban élünk. Közben mindketten belehalunk, annyira szeretjük egymást – tette hozzá.