Összeesküvők TV2 - Kiderült, az RTL hűtlen sztárja kell a TV2-nek

Bár rajongói nagy részét elveszítette, úgy tűnik, nem marad munka nélkül Alekosz. A TV2 megerősítette a görög kijelentését, miszerint hosszú távú együttműködést terveznek vele. Alekosszal kapcsolatban nem titok, az egykori biztonsági őr bármit megtesz, hogy képernyőn lehessen. Ebben még az RTL Klubbal való szerződése sem zavarta, nem kellett sokat könyörögni neki, hogy elhagyja csatornáját, és beköltözzön az ÖsszeEsküvők Rezidenciájára. A csatorna nem tagadta, arra számítottak, az egykori ValóVilág-győztes megdobja az anyósos műsor nézettségét, de nem így történt. Ezért elkezdődtek a találgatások: vajon a realityt követően a TV2 számít-e Alekoszra?
Az ÖsszeEsküvők bronzérmes vőlegényjelöltje nem tagadta, csalódott volt, amiért nem nyerte meg a játékot Másával, de arról is beszélt, hogy új kihívások várnak rá. A Hír24 természetesen kíváncsi volt arra, hogy a görög csődörként is emlegetett érdi férfi milyen ajánlatot kapott a TV2-től, ám Alekosz nem terítette ki kártyáit.
"A TV2 hosszú távú együttműködést kínált, én pedig éltem a lehetőséggel. Az ÖsszeEsküvők csak az első lépés volt, de arról még természetesen nem beszélhetek, hogy a csatornának milyen tervei vannak velem" - mondta el.
Megkerestük a TV2 sajtóosztályát is, hogy megtudjuk, a továbbiakban kívánnak-e együtt dolgozni a göröggel, aki egyébként a szilveszteri Frizbiben is feltűnt.
"A jövőben is számítunk Alekoszra, hogy pontosan milyen műsor keretében, arról még nem beszélhetünk. Az azonban biztos, hogy nem engedjük el a kezét" - jelentette ki Koltay Tamás, a TV2 sajtószóvivője.