Összeesküvők TV2 - A páros mostanság is kamerával éli a hétköznapokat,

Niko és Ricsi nemcsak az ÖsszeEsküvőkben, de a való életben is egy párt alkot. A TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén elárulták: szerelmük igaz, most azon gondolkodnak, hogyan tudnák még inkább bevonni rajongóikat az életükbe.
Csak akkor nincs együtt az ÖsszeEsküvők döntős párosa, ha a munka elválasztja őket. Ricsi szakmája nehéz helyzetbe került, Niko pedig azon gondolkodik, mihez kezdjen. A páros mostanság is kamerával éli a hétköznapokat, így a rajongóik továbbra is követhetik életüket, igaz, az ágyjelenetek ezúttal kimaradnak a saját készítésű felvételekből. Szerintem nem bántuk meg, nem bevállaltuk, hanem ez így alakult - utalt Niko arra az ominózus szexjelenetre Ricsivel, amit ország-világ láthatott az ÖsszeEsküvők című valóságshow-ban. A lány szerint vannak szebb emlékeik is a fiúval, legújabb tervük az, hogy az általuk forgatott mini valóságshow-t interaktívvá tegyék, így még közelebb kerülhetnek rajongóikhoz. Niko azt viszont még nem tudja, mivel foglalkozna. A hazai nyuszis magazinban például nem szívesen szerepelne.
Meztelen fotózást biztosan nem vállalnék. Vendéglátással foglalkoztam korábban, ehhez is értek: mindent kipróbáltam, nem nagyon szeretem az unalmas dolgokat.