TV2 ÖsszeEsküvők - Csúszik az Összeesküvők esküvőjének időpontja?

Pontos dátumot még nem tudni, de annyi biztos, heteken belül férj és feleség lesz az ÖsszeEsküvők nyertesei Csenge és Peti.
Bár menyasszonyi ruhában állt Peti mellett Csenge az ÖsszeEsküvők decemberi fináléjában, és ki is mondták a boldogító igent, fogadalmukat hivatalos szertartás keretében is meg kell erősíteniük.
Voltak, akik kételkedtek a fiatalok szerelmében, de facebookos oldalaik tanúsága szerint a valóságshow győztesei nem szűkölködnek rajongókban, akik most már arra is kíváncsiak, mikor lesz a romantikusnak nevezett pár esküvője.
Csenge, aki a legnagyobb közösségi portálon, hivatalos oldalán kommunikál a rajongókkal, arról írt, hogy a TV2 szervezi a ceremóniát, így még nem tudják, mikor kelhetnek egybe."Mi is várjuk" - tette hozzá.
A csatorna sajtóosztályát is megkérdeztük az esküvő várható időpontjáról. Koltay Tamás a TV2 sajtószóvivője elmondta, hogy még nincs meg a pontos időpont, de a közeljövőben sor kerül a fiatalok házasságkötésére.
Csengén és Petin kívül Niko és Ricsi is tervezi már az esküvőjét. A belevaló páros tagjai nyáron mondják ki egymásnak a boldogító igent. A játékból kizárt Szilo és Renike is együtt maradtak, a fiú korábban már meg is kérte kedvese kezét, igaz, még csak játékosan, egy karórával.