Kebelcsodák lehetnek az ÖsszeEsküvők sztárjai.

Kebelcsodák lehetnek az ÖsszeEsküvők sztárjai. A TV2 realityjében a jelek szerint jó dolga lesz a kérőknek, hiszen három aktmodell is akad az esküvőre váró lányok között, mint VV Éva barátnője.
ANYÓSTESZT Ma először kerülnek képernyőre a TV2-n olyan lányok és anyósok, akik – ha beválogatják őket – szerepet kaphatnak az ősszel induló ÖsszeEsküvők című valóságshow-ban. Három anyósjelölt ugyanis a Napló kamerái előtt tesztelt öt fiatal lányt, így a szerelemre és esküvőre vágyó jelöltek élesben is bizonyíthatták: a házimunkában is megállják a helyüket. Két dolgot még mindenképpen érdemes megemlíteni. Az egyik, hogy az öt lányból háromról már biztosan készültek aktképek. Bernáth Cecília ráadásul a konkurens tévének és barátnőjének, VV Évának fordít hátat a férjkereső műsorral. – Hívtak oda is, de úgy gondolom, ez egy sokkal tartalmasabb műsor lesz, ráadásul egy éve se barát, se szex nem volt az életemben – mondta a Borsnak Cili.
– A főzés során nagyon jól összebarátkoztam egy anyósjelölttel. Ha lehetőséget kapok, meg szeretném mutatni: annak ellenére, hogy aktmodell is vagyok, nem vagyok egy buta cicababa. Nagyon érzékeny a lelkem, és csak ezen keresztül lehet meghódítani. A testemen át biztosan nem. Amiről ez a műsor szól, azt pont nekem találták ki – tette hozzá Cili, akit évekkel ezelőtt a Playboy magazin fedezett fel a playmate- választáson.
Csak úgy, mint Kovács Kitti Szkolasztikát. Ő ráadásul szintén jó ideje szingli, a tavalyi playmate-versenyen ráadásul az előkelő harmadik helyet szerezte meg. Sima Vikivel nem lesz könnyű dolguk az udvarlóknak. A huszonegy éves aktmodell ugyanis talán azt sem tudja, mi a szerelem.
– Soha nem volt még komoly kapcsolatom, így sokat nem kockáztatok ezzel a műsorral. Remélem, sikerül. Egyébként életemben először főztem, és egyelőre nem is tervezem a következőt – nevetett Viki.
A lányok képeit elnézve, nem lesz egyszerű dolga a férfiseregnek, ami a választást illeti, a ma esti Naplóból pedig még többet megtudhatunk Ciliékről.