Összeesküvők szereplők lányok

A párkereső valóságshowban szereplő lányok:
Összeesküvők szereplők lányok: Alexa, Bea, Csenge, Csilla, Diaz, Enikő, Klaudia, Mása, Maya, Mónika, Nikó, Petra, Renike, Viki, Zsanett, Zsanika,

Összeesküvők szereplők lányok:
Összeesküvők ALEXA, a merész Nomen est omen…, de miért is lenne bátortalan egy olyan hölgy, aki a thai boksz megszállottja és kedvenc állata a macska, amely köztudottan mindig a talpára esik és minimum hét élettel áldotta meg a Szerencse. Alexáról igazán elmondható, hogy a legtöbb férfi titkos álma, hiszen saját bevallása szerint semmilyen mániája sincs.

Összeesküvők CSENGE, az álmodozó Ha valaki, akkor a barna hajú szépség igazán tudja, hogyan kell két marokra fognia a pórázt. Négylábú barátai imádják, ha ilyesmit művel velük séta közben, de vajon hogyan áll majd ehhez jövendőbeli kétlábú barátja? Ha az illető határozott, izmos, jól szituált, vicces és jóképű, akkor egész nagy esélye van arra, hogy a lány szokásos futóedzése után együtt nézzék meg Csenge kedvenc filmjét, a Tróját.

Összeesküvők CSILLA, a hízelgő A barna szépség mániája a speedfitness, de ha alkalma adódik rá, lelkesen figyeli, hogyan kergetik a bőrgolyót is a focipályán, hiszen imádja a futballt. Kedvenc mozihősének , Monte Cristo grófjának valószínűleg azonnal a karjaiba omlana, ám nála annak a pasinak is van esélye, aki néha kicsit „papucs.”

Összeesküvők DIAZ, a válogatós Futás, súlylökés, diszkoszvetés, gerelyhajítás, rúdugrás - az atlétika csodái, amelyek azonnal elkápráztatják Diazt. Kedvenc sportágának elemeiért őszintén rajong, de hogy ez hogyan fér össze a hobbiként gyakorolt mozizással, bulizással, shoppingolással, arról biztosan sokat tudna mesélni… annak a pasinak is, aki álmaiban olyan őszintén szereti őt, ahogy csak egy férfi szerethet egy nőt.


Összeesküvők ENIKŐ, a céltudatos „Az életem a hobbim” – sokat eláruló, frappáns filozófia és így már érthető is, hogy hogyan fér meg egymással a szigorú rendmánia a szenvedélyeket felszabadító salsa őrült imádatával. Enikő azt a férfit keresi, akitől a fészekrakás gondolata nem idegen, ilyetén ábrándjait a herceg megérkezettéig mesekönyvekkel és romantikus filmekkel táplálja.

Összeesküvők MÁSA, az elszánt A mániákus mesefigura-festő egyetlen vágya egy hűséges férfi. A házasságban már jártas Mása alig várja, hogy végre megélhesse az igazi holtomiglan-holtodiglant, hiszen első frigyét ő maga is csak főpróbának gondolja, így utólag. Vajon lesz olyan pasi, akinek bejön különös hobbija, a falfestés, és rajongása a "Ha eljön Joe Black" című filmért?

Összeesküvők MÓNIKA, a maximalista Az a határozott és jóképű férfi, aki el akarja csavarni a tökéletesség megszállottjának fejét, jól kösse fel a nadrágját, hiszen Mónika kedvenc sportja a squash és nagy gyakorlata van az olyan jól irányzott ütésekben, amelyek után a fal adja a másikat. A szépség imád utazni is, így szívéhez a legbiztosabb út hegyen-völgyön át vezet.

Összeesküvők NIKO, a bevállalós Egy nő, aki imád borzongani…, ha filmről van szó. De mi a helyzet a pasikkal? Csak a nehéz vadra pályázik, mint kedvenc hőse, Anita Blake a fantasy világban? Niko regénybeli vérfarkasok, tündérek és vámpírok helyett most tucatnyi lánnyal küzd meg az Igaziért, és ehhez csak eddigi tapasztalatait, női megérzéseit használhatja majd.

Összeesküvők PETRA, a rendmániás A vagány motoros lány szívesen kitakarítana az ő Mackója háza táján is, lévén, hogy megszállottan szeret pakolászni, takarítani. Petra imádja a száguldást is, ám ehhez olyan pasira van szüksége, akit nem fúj el a szél. De vajon lesz olyan a férjjelöltek között, aki szívesen elbabusgatja a gyerekekért és a cipőkért rajongó lányt?

Összeesküvők RENIKE, a vagány A „Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt” című mozi lelkes rajongójaként Renike azt már kívülről fújja, hogyan lehet megszabadulni a férfiaktól, de vajon tudja-e a titkot, amivel örökre elcsavarhatja a fejüket? Annak a jóképű srácnak, akiről Renike ébren is álmodozik, ez a lány kész főnyeremény lesz, hiszen nincs kedvenc hobbija, könyve, sportága, ez pedig csak egyet jelenthet: a szépség igazi nyitott személyiség.

Összeesküvők ZSANETT, a kalandvágyó Egy férfi legyen határozott és álljon meg a saját lábán! Ez az egyetlen elvárása a pókert kedvelő arajelöltnek, aki ha úgy adódik, szívesen csap a lovak közé is, hiszen nem veti meg a fogathajtás rázós örömeit sem. Férfiak, figyelem! Nincs különösebb mániája, de az autókkal kapcsolatos sportok nagy csábítást jelentenek számára.

Összeesküvők ZSANIKA, az öntörvényű Buli, vásárlás, mozi, tánc – ez áll a szépség életének középpontjába akkor, amikor tökéletes kikapcsolódásra vágyik. Zsanika a hűsítő lubickolást sem veti meg, szívesen csobban a medencébe kedvenc sportja kedvéért, az úszásért, különösen akkor, ha a habokból kiemelkedve egy kezdeményező és határozott férfi ajánlja fel, hogy kölcsönadja törölközőjét.