Bekavart az RTL Klubnak a TV2 ÖsszeEsküvők szexjelenete

Előzmény nélküli döntést hozott a Való Világ 5 szerkesztői csapata: Cristofelt visszaküldik a villába, miután a konkurrens TV2 Összeesküvők valóságshow-ban az övékét messze leköröző jeleneteket produkált két játékos (Niko és Ricsi). Szexelnie kell? Valószínűleg leesik majd a villalakók álla, amikor szembesülnek azzal, hogy egykori társuk, Cristofel (18) újra beköltözik a villába.
Az egykori skalpvadász persze nem vehet részt újra a játékban, csupán vendégként érkezik a többiekhez.
Látogatása minden bizonnyal felkavarja a kedélyeket, de végre Veronikának (20) és Eszternek (29) alkalma lesz arra, hogy számon kérjék a fiút. Távozásakor írt levele ugyanis hatalmas port kavart, Eszter közellenség lett, Veronikának pedig egyetlen pillanat alatt tört darabokra a szíve. Nagyon boldog vagyok, el sem tudom mondani, mennyire! Azzal, hogy visszamehetek a villába, lehetőséget kaptam arra, hogy beteljesítsem a sorsomat – mondta a Blikknek Cristofel, aki alig várja már, hogy találkozhasson szerelmével, és megmagyarázhassa baklövését. – Ismerem Veronikát, eleinte ellenezni fogja a velem való találkozást, de remélem, hogy beadja a derekát, és újra együtt lehetünk – tette hozzá. Hogy Veronika hogyan fogadja majd szerelmét, egyelőre nem lehet tudni. Az idő múlásával láthatóan jobban viseli a fájdalmat, Cristofel érkezése azonban talán újra felszakítja a régi sebeket. Alekosz exe – bár szakított a fiúval – többször is bevallotta, nagyon szereti Cristofelt, annak ellenére, hogy mennyire megbántotta. Kérdés, hogy a viszontlátás dühöt vagy szeretet hoz majd ki belőle.
Ha azonban Veronikától valóban gyengédséget kap, Esztertől akkor is számíthat egy hatalmas vitára, hiszen egyáltalán nem volt fair játék tőle, amikor a lányt magára hagyta, közös titkukat viszont mindenkinek elárulta. A többiekről nem is beszélve, azok után ugyanis, hogy Péternek (34) sikerül egyre közelebb férkőznie Veronikához, valószínűleg hatalmas meglepetés lesz számára, hogy Cristofel újra felbukkan. És persze Attilának (32) sem lesz könnyű a fiú szemébe nézni, hiszen elsősorban az ő taktikájának köszönhetően kellett Cristofelnek távoznia. A skalpvadász érkezése tehát minden bizonnyal felkavarja majd az érzelmeket a villában, de ahogy azt a ValóVilág kreatív főszerkesztője, Rubin Kristóf is ígérte, a VV5 a meglepetések szériája lesz.  Cristofel időszakonként ugyan visszamegy, de nem vesz részt újra a játékban. Azért hoztuk meg ezt a döntést, mert úgy gondoljuk, Cristofel és Veronika kapcsolata volt a legigazibb és a legmélyebb a villában, és mindkettőjüket nagyon megviselte, hogy Cristofel kiesett a játékból. Távozásával pedig elvarratlan szálak maradtak. Cristofel szándékai azonban komolyak, és ha minden jól alakul, akkor szándékában áll megkérni a lány kezét.