ÖsszeEsküvők szereplői

2011 szeptember 16.-n elindul az ÖsszeEsküvők a TV2 valóságshow-ja. A pénteki adás a beköltözéssel indul, melyben a 12 hölgy és az 5 fiú beköltözik a kamerákkal felszerelt villába.
A hölgyeknek nem csak a fiúkat kell megnyerni maguknak, hanem a fiúk édesanyját is. Nem elég, ha a fiú megszereti a lányt, a fiú anyjának, a leendő anyósnak is áldását kell adnia a kapcsolatra. A lányoknak így sokkal nehezebb feladata lesz, hogy megnyerjék a “versenyt”.
A TV2-nek sem lesz könnyű dolga, hiszen újra összekerült a két nagy rivális, hogy megméretesse magát ugyanabban a kategóriában. A Megasztár vs. X-Faktor zenei tehetségkutató megmérettetésben a Megasztár alul maradt és átmenekítették egy másik idősávra. Most a valóságshow-k világában újra játsszák a meccset!
Az RTL Klub pontosan az ÖsszeEsküvők indulásának napjára tette be a Való Világ 5 beszavazó showt! A néző ismét döntési helyzet elé lesz állítva! Igaz, hogy a TV2 ÖsszeEsküvők műsora már majdnem egy órája fog menni akkor, amikor elkezdődik az RTL Klubon a VV5, így a néző el fogja tudni dönteni, hogy megéri-e tovább nézni az ÖsszeEsküvők beköltözés részét.
Az ÖsszeEsküvők szereplői nyilvánosságra kerültek.