Összeesküvők TV2 - Így próbáltak ruhákat a menyasszonyok

Vészesen közeledik az ÖsszeEsküvők vége, amely azt jelenti, hogy a győztes pár egy pompázatos esküvő keretében kimondhatja a boldogító igent.
Persze, nincs igazi holtomiglan-holtodiglan esküvői ruha nélkül, így a TV2 valóságshow-jának menyasszonyjelöltjei Benes Anita szalonjában keresték a megfelelőt. Igaz, jelenleg Nikónak (22) és Csengének (23) van a legnagyobb esélye arra, hogy megvalósuljon az álma, a többi még versenyben lévő lány, Renike (21), Mása (23) és Dóri (23) is lelkesen válogatott a szebbnél szebb ruhaköltemények között.
Csenge: Apu kísérjen Petihez!
– Igazi hagyományos esküvőt szeretnék, amelyen apu kísér oda Petihez. Egyértelmű, hogy senki nem hiányozhat, akit szeretek, sosem tudnám elképzeli, hogy csak kettesben, a szeretteim nélkül menjek férjhez – csicseregte Csenge, miközben igazi királylányként forgolódott a hatalmas tükör előtt.
Nikó: Fekete lenne a legjobb
Nikó egy merészebb fehér ruhát választott, a legmélyebb vágya ugyanis a polgárpukkasztás lenne.
– Legszívesebben fekete ruhában lennék az esküvőmön, miközben Ricsin hófehér zakó van. De ha mégsem fekete, akkor mindenképpen rövid ruhát akarok viselni.
Mása: A ruhához még párt kell keresnem
Mása vegyes érzelmekkel bújt a menyasszonyi ruhába, hiszen ő már túl van egy esküvőn. Az a házassága nem váltotta valóra a megálmodott tündérmesét.
– Nyolc hónapos pocakkal mondtam ki az igent, az nem volt az igazi. Ez a ruha maga az álom, és ugyan még nem tudom, ki vezetne ebben oltár elé, de ki tudja, lehet, hamarosan megtalálom a megfelelő embert.