Erdélyi Mónika is megjelent a Tv2 őszi valóságshow-jának az ÖsszeEsküvőknek a műsorvezetői castingján.

Erdélyi Mónika a TV2-nél próbálkozik?
Kilenc évnyi RTL Klubnál eltöltött idő után elképzelhető, hogy Mónikát a TV2-nél látjuk majd? Nyilván erről majd a csatorna dönt. A Blikk arra vonatkozóan kapott információkat, hogy Erdélyi Mónika is megjelent a Tv2 őszi valóságshow-jának az ÖsszeEsküvőknek a műsorvezetői castingján.
Az újság birtokába olyan fotó került, melyen Erdélyi Mónika látható a Tv2 udvarán, ahova a filmgyár felől érkezett. A szemfüles olvasó -riporter itt kattintott és rögzítette az izgatott és útját kereső Mónikát.
A Mónika show kilenc évig futott az RTL-en mely után a csatorna vezetősége elköszönt a műsorvezetőnőtől. A vezetőség indoklásában az állt, hogy nem képesek már a nézői igények együttes kielégítésére. A hirtelen jött változás rosszul érintette Mónikát, ám nyitottan és pozitívan igyekezett a helyzet ellenére hozzáállni az elkövetkező időkhöz.
A nyár elején még láthattuk őt a csatorna Reggeli című műsorában Lilu műsorvezető társaként, ám hamarosan más követte ebben a székben. Azóta az őt kedvelőknek nélkülözniük kell a kibeszélőshow által népszerűvé vált Mónikát, ám úgy tűnik, hogy ez akár rövidesen változhat is elnézve a Tv2 körüli felbukkanását.
Mónika a Blikk megkeresésekor nem tagadta, hogy járt volna az egykori konkurenciánál, ám a castingon való részvételt nem erősítette meg, de nem is cáfolta. A Tv2 sajtófőnöke is hasonlóan nyilatkozott és elmondta, hogy még nem született döntés az ÖsszeEsküvők műsorvezetőjének személyéről.