Összeesküvők Erdélyi Mónika helyett Peller Mariann lehet a befutó.

Volt RTL Klub-sztár lehet a TV2 új valóságshowjának műsorvezetője. A sors furcsa fintora, hogy az eddig esélyesként emlegetett Erdélyi Mónika helyett Peller Mariann lehet a befutó.
Alig egy hete írt a Bors arról, hogy Erdélyi Mónikának a TV2-n már bizonyított, fiatal, egykori modellel, Iszak Eszterrel is meg kell küzdenie a csatorna ősszel induló vadonatúj valóságshow-jának műsorvezetői helyéért, ma már úgy tudjuk, mindkét fél hoppon maradt a nagy csatában. TV2-s forrásunk szerint ugyanis egy harmadik személy, a korábban szintén a konkurenciánál tevékenykedő Peller Mariann a legfőbb esélyes az Össze- Esküvők élére. Erdélyi Mónikát telefonon értük utol, és határozott álláspontja volt a témával kapcsolatban.
– Erről a témáról se pro se kontra nem szeretnék nyilatkozni – mondta kedélyesen, majd el is köszönt. Az sem elképzelhetetlen, hogy egyelőre arról sem tud, hogy – ha kap is műsort – biztosan nem vezeti majd a TV2 realityjét. Mint ahogyan a VIVA Tv-s Iszak Eszti sem, akinek a jelek szerint a nagy kereskedelmi csatornánál egyelőre várnia kell a kiugrási lehetőségre. Peller Mariannt a nyaralásán értük utol, és legnagyobb meglepetésünkre nem titkolta, újat mondtunk neki.
– Még nem hallottam arról, hogy én lennék a kiválasztott, de természetesen nagyon örülnék neki – fogta rövidre.