Majkát ejtette a TV2 - kigolyózták a ÖsszeEsküvők című valóságshow-ból

A valóságshow-k koronázatlan királya helyett kapja meg Peller Mariann az áhított műsorvezetői posztot a TV2 újonnan induló, ÖsszeEsküvők című műsorában.
Majka sebesen felfelé ívelő TV2-s karrierjében komoly törést okozhat, hogy a pletykák szerint mégsem őt választották az ősszel induló új valóságshow műsorvezetőjének. Kiszivárgott információk szerint – bár a szerepre Erdélyi Mónika és Iszak Eszter is aspirált.
– Rákóczi Feri és Majka volt a kiválasztott műsorvezetőpáros. A legújabb hírek viszont arról szólnak, hogy a ValóVilág egykori sztárja helyett Peller Mariann lesz Feri társa. Hogy mi történhetett Majka és a csatorna vezetése között, csak találgatni lehet. Mert az RTL-ből átszerződött tévés-zenész igen jól teljesített a csatornán, az Édesnégyes, majd az Ezek megőrültek című nagy sikerű műsor után már ott feszített A Nagy Duett színpadán Liptai Claudia mellett. Senkit nem lepett meg hát, hogy az ÖsszeEsküvők TV2 új realityje kapcsán újra az ő nevét emlegetik. Hiszen – gondoltuk – Majka a lehető legjobb választás: ő a hazai valóságshow- k koronázatlan királya, kívül-belül ismeri az efféle műsorokat, az élő adás kimondottan az ő műfaja, talán éppen ebben a legjobb.
Hogy mi történhetett a színfalak mögött, nem tudni, folyosói pletykák szerint Majka vitába keveredett a TV2 vezetésével, ezért ejtették. Majorost különösen érzékenyen érinti a döntés, hiszen egyfelől megtorpan a szakmai karrierje, másfelől hamarosan apa lesz, Dundika ősszel hozza világra első gyermeküket. A fészekrakásba már bele is kezdtek, bérelt lakásukból átköltöztek egy majd’ száz négyzetméteres otthonba, aminek hatalmas költségei vannak. Most főhet a feje, hogy miből fogja fizetni.
A szóban forgó műsorvezetők közül egyelőre senki sem mer konkrétumokról nyilatkozni.
– Én csak ismételni tudom magam, rendkívül boldog lennék, ha én kapnám meg az állást – mondja Peller Mariann –, de még nem tudok semmi biztosat. Bármelyikükkel szívesen dolgoznék. Rákóczi Feri szerint korai arról beszélni, hogy Majkát kigolyózták.
– Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, hogy én leszek esetleg a műsorvezető, mert még én sem tudok semmi konkrétat. Így azt sem tudom kommentálni, hogy ki golyózott ki kit. Egyébként is, normális emberek között ez nem téma. Itt nem egymás kiütéséről van szó, őszintén tudunk örülni egymás sikerének.
Majkából egyetlen mondatot lehetett kicsikarni.
– Nem tudok mit mondani, majd meglátjuk, mi lesz a végén.