Hajdú Péter irányítja az ÖsszeEsküvők című valóságshowt

Hajdú Péter (36) lesz a TV2 új valóságshow-jának, az ÖsszeEsküvőknek az egyik producere és a gyártója, a csatorna ugyanis az ő cégét kérte fel a több százmilliós műsor elkészítésére.
Az ősszel induló reality a Blikk információi szerint a TV2 egyik legnagyobb és legköltségesebb produkciója lesz, amit közel egymilliárd forintból hoznak tető alá.
– Valóban hatalmas kihívás és megtiszteltetés számomra, ez mutatja talán a legjobban azt, hogy meg vannak elégedve a munkámmal, ami nagyon jól esik. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy az ÖsszeEsküvők a TV2 legsikeresebb műsora legyen, és túlszárnyalja a Big Brothert is. Ebbe a valóságshow-ba is be fog költözni egy házba 12 lány és 6 fiú 6 anyósjelölttel, a játék lényege pedig az lesz, hogy a párok megtalálják egymást.
A nézők minden héten kiszavaznak egy lányt, vagy egy férjjelöltet az édesanyjával együtt. A győztes páros tagjai pedig csak akkor kapják meg a mesés nyereményeket, ha összeházasodnak, úgyhogy egy igazi újdonság lesz – a megtalált boldogságon túl milliókat is nyernek! A legjobb szakemberekkel fogok dolgozni azért, hogy minden tökéletes legyen.