ÖsszeEsküvők : Iszak Eszter állhat Mónika útjában

Erdélyi Mónika és Iszak Eszter
Erdélyi Mónika és Iszak Eszti. A 38 éves tapasztalt profi és a karrierje elején járó törékeny szépség. Két teljesen különböző nő, aki azért küzd, hogy a TV2 ôsszel induló szuperprodukciójában főszerepet kapjon.
A Megasztár és az Össze- Esküvők című valóságshow indulása már nem titok a TV2-nél. Az őszi műsorstruktúrában mindkét show helyet kap. A csatornánál már hetek óta gőzerővel folynak az előkészületek, amihez hozzátartozik a zsűritagok és a műsorvezetők válogatása is. Mindkét produkcióhoz egy férfi és egy nő házigazdára van szükség. Ha a jelenleg szabadságon lévő Liptai Claudia visszatér, akkor is hiányzik még egy női műsorvezető.
Folyosói pletykák szerint a TV2 belülről és kívülről is castingol, ezt bizonyítja az a tény, hogy néhány napja a konkurens csatorna egykori arca, Erdélyi Mónika is feltűnt a kereskedelmi tévé Róna utcai székházában. A talk-show műfaj nagyasszonyának már nincs sok ideje arra, hogy visszakerüljön a képernyőre. Kilenc év után tavaly szűnt meg a műsora, sajnos üzleti vállalkozásai sem sikeresek. A szépségszalonját más üzemelteti és esküvői ruha-kölcsönzője sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Így nem túlzás kijelentenünk, hogy a 38 éves, két gyermekét egyedül nevelő édesanyának a TV2 castingja sokkal többet jelenthetett, mint egy lehetőség.
Erdélyi Mónika szakmai felkészültsége vitathatatlan, de sikere versenytársain is múlik. A kiszivárgott információk szerint egyik ellenfele a törékeny, modell alkatú szépség, Iszak Eszti. Ő az, aki Mónika újbóli felemelkedésének útjában állhat. Eszti már bizonyított a csatornánál, hiszen SP partnereként, A Nagy Duettnek köszönhetően még népszerűbb lett a nézők körében. Lapunk munkatársa megkereste Mónikát, aki nem kívánt nyilatkozni a témában, Eszti viszont nem cáfolta, hogy castingon járt a csatornánál.
– Nagyon jó kapcsolatokat ápolok a TV2 munkatársaival, így nem titok, gyakran megfordulok a székházban. Szóba kerültek már közös tervek a jövőre nézve is, de ezekről egyelőre nem szeretnék beszélni. Mindenesetre egy dolog biztos, nekem a VIVA Tv a legfontosabb, s ha lesznek is egyéb lehetőségeim, csak mellette – mondta Eszti, aki arról nem kívánt nyilatkozni, hogy szerinte legyőzheti- e Mónikát. Így a kérdésre a válasz, hogy a castingon Mónika, Eszti vagy esetleg egy nevető harmadik szerepelt jobban, heteken belül kiderül.