Az ÖsszeEsküvők mezőnye már majdnem teljes.

Anyósok kontra barátnők - így zajlott a TV2 ÖsszeEsküvők castingja.
Feleséget kereső urak, házasodni vágyó hölgyek és a szerelmi szálakat alaposan összekuszáló anyósok – a világszerte óriási sikert arató műsor magyar változatában is hat jóképű férfi akarja megtalálni majd az igazit, akinek végül az ujjára húzhatja a jegygyűrűt. Csakhogy a szerelmi szálakat alaposan összekuszálhatják majd az anyósjelöltek, akik bőszen őrködnek fiaik erkölcsei felett. Ugyanis anyós és menyasszonyjelöltek egy fedél alatt élnek majd, így aztán jaj annak a lánynak aki több fiú felé is kacsingat.
A TV2 legújabb valóságshow-ja szeptember 16-án startol, a realityjelöltek között van, aki a szerelmi bánatát akarja elfelejteni és van, akinek az tetszik, hogy 12 lány jut 6 fiúra, és persze olyan is akad, akinek az imponál, hogy az egész családot megismerheti, mielőtt végleg döntene. A mezőny már majdnem teljes és a budaörsi luxusvillának is nekiestek már a szekemberek, hogy teljesen átalakítsák a műsor kezdetére.
A valóságshow naponta jelentkezik majd, és olyannyira az egyik fő dobásának tekinti a TV2, hogy a műsor kedvéért még a Megasztárt is elhalasztották.