TV2 ÖsszeEsküvők - Csak a sovány nő való képernyőre?

Ősszel indul a TV2 az ÖsszeEsküvők című valóságshow-ja. Egy ideig arról lehetett hallani, hogy a műsor vezetésére esélyes Erdélyi Mónika is, de mostanában arról suttognak, Peller Mariann a kiválasztott. Az azonban biztos, bármelyikük is kerül képernyőre, annak több-kevesebb kilót le kell adnia.
Amikor Erdélyi Mónikától megvált az RTL Klub, nyílt titok volt, hogy többek között a pluszkilói miatt nem tartottak rá igényt. Most, amikor szóba került, hogy a TV2 csapatát erősítené, úgy hírlett, ez esetben 15-20 kilótól kell megszabadulnia. De vajon képes-e erre Mónika, és egyáltalán, el lehet-e várni ilyesmit egy műsorvezetőtől? Hasonló a helyzet Peller Mariannal is, aki az elmúlt időben rengeteget fogyott, de így sem tökéletesen elégedett magával. Tisztában van ő is azzal, hogy a képernyő jó néhány kilóval teltebbnek mutatja az embert, így csak egy nagyon sovány nő mutat igazán jól a kamerák előtt. Legalábbis a legtöbben így vélekednek, mint az ÖsszeEsküvők producere, Hajdú Péter, aki nem egyszer kihangsúlyozta, hogy ő is sokat fogyott, amikor a TV2-n elkezdték forgatni a Frizbit, így ez másnak is sikerülhet.
Tény, hogy inkább látunk esztétikus embereket a televízióban, de az talán erős túlzás, hogy olykor a szakmaiságot is megelőzi a jó kinézet. Egy csinos nő vajon bármit megtehet? Felmerül a kérdés, ha Hajdú Péter feltétlen fogyást vár munkatársaitól, akkor milyen elvárásai lehetnek feleségével, Sarka Katával szemben. Bizonyára őt is vékonyan szereti, hiszen egy időben a fiatalasszonynak is központ kérdést jelentett a szülés után megnövekedett testsúlya.