Peller Mariann és Till Attila lesz az ÖsszeEsküvők műsorvezetője.

Peller Mariann (28) és Till Attila (39) lesz az ÖsszeEsküvők műsorvezetője. A páros szeptember 16-án lesz először látható, akkor indul ugyanis útjára a TV2 őszi nagy durranása, amelyben nők úgy akarnak majd megismerkedni férfiakkal, hogy a leendő kapcsolatban azért a fiúk édesanyjának is lesz némi beleszólása.
Az ÖsszeEsküvők - kel  Mariann hatalmas lehetőséget kapott a bizonyításra, és nagyon örül a feladatnak, amelyet természetesen óriási kihívásnak tekint.
– Nagy feladat, de éppen ezért mindent el fogok követni, hogy jól csináljam. Nagyon örülök, hogy Tillával fogok dolgozni, imádom a humorát, és kifejezetten szeretem a spontán helyzeteket, amelyekben, ismerve őt, lesz részünk – vallotta be nevetve Peller Mariann, aki a munka miatt nem mondott fel állandó munkahelyén, egy kisebb csatornánál, hanem csak vendégszerepel a TV2-n. A műsort egyébként nagyon várja, kíváncsi a leendő anyósokra, szívesen összehasonlítaná a saját kedvese édesanyjával.
– Nekem nagyon nagy szerencsém van, a párom édesanyja egy isteni nő. Ő lenne az, akit mindenki imádna ebben a műsorban, pedig mindenkinek megmondaná a véleményét. Én is nagyon szeretem őt – tette hozzá Mariann.

Tilla igazi élőműsor-veteránként áll a feladathoz, hiszen ő maga is egy valóságshow-val, a Big Brotherrel lett ismert műsorvezető a TV2-n.

Eredetileg a Megasztár új szériáját vezette volna ősszel, de a csatorna végül úgy döntött, hogy a tehetségkutató indítását elhalasztja, így Till Attila megkaphatta az ÖsszeEsküvők műsorvezetését.