Erdélyi Mónika az egyik favorit az ÖsszeEsküvők élére

Állást kap Mónika, ha lead húsz kilót.Erdélyi Mónika az egyik favorit az ÖsszeEsküvők élére. A műsorvezetőnek a saját kezében a sorsa Peller Mariannal szemben: úgy tudjuk, csak akkor kerülhet képernyőre, ha húsz kilótól megszabadul.
Kétesélyessé szűkült a küzdelem a TV2 vadonatúj valóságshow-jának műsorvezetői helyéért. A sors furcsa fintora, hogy információink szerint két volt RTL-es maradt a kalapban a csatorna legnagyobb őszi durranásának élére. Megbízható forrásból úgy értesültünk, hogy a hosszú évek képernyős tapasztalatai Erdélyi Mónika felé billentik a döntéshozók mérlegét, igen ám, csakhogy a valós mérlegen is Mónika kerekedne felül, ez pedig a televíziós elvárásokat tekintve – akár szó szerint is – súlyos probléma.
A Bors egy neve elhallgatását kérő forrása azt is elárulta, mi várható el az elkövetkezendő néhány hétben az egykori kibeszélőshow háziasszonyától.
– A képernyő egyébként is kövérít, akár öt-tíz kilóval is, Mónika pedig amúgy sem tartozott a nádszál-királykisasszonyok közé. Tizenöt-húsz kilótól kellene legalább megszabadulnia, hogy ő lehessen a befutó – mondta a Borsnak a bennfentes.
Az ÖsszeEsküvők műsor producere megerősítette, hogy a konkurens csatorna két ásza közül kerülhet ki a győztes.
– Valóban járt Peller Mariann és Erdélyi Mónika is a műsorvezetői castingon, és mindketten jól szerepeltek. Hogy ki lesz a műsorvezető, arról a csatorna dönt majd – mondta Hajdú Péter, majd Mónika fogyásával kapcsolatban is reagált a kérdésünkre. – Személy szerint nekem is jobban tetszett Mónika, amikor pár kilóval könnyebb volt. Hogy kapott-e a csatornától utasítást, hogy fogynia kell, s ha igen, mennyit, azt nem tudom. Mindenesetre amikor a TV2-höz kerültem, én is sokat fogytam – tette hozzá a producer.
– Egyelőre magamnak tartozom csak elszámolással azzal kapcsolatban, mennyit nyomok, vagy hogyan nézek ki. Amennyiben úgy alakul, természetesen kiállok majd a nyilvánosság elé, s mindenki láthatja a végeredményt – fogta rövidre lapunk unszolására Erdélyi Mónika, aki a jelek szerint valóban edzésre adta a fejét. Ennek okáról azonban nem kívánt nyilatkozni.
A csatorna szóvivője elmondta:
– Egyelőre még nem dőlt el, ki lesz az ÖsszeEsküvők női műsorvezetője, azt azonban megerősíthetem, hogy Erdélyi Mónika és Peller Mariann neve is felmerült az esélyesek között – nyilatkozta lapunknak Koltay Tamás.