ÖsszeEsküvők - Hiába fogyózott, jégre tette a TV2 Mónikát

Szinte már csak a célszalag volt előtte, a jelek szerint mégsem térhet vissza a képernyőre. Erdélyi Mónika egyelőre nem kell a TV2-nek, a csatorna folyosóin öt másik női névről pletykálnak.
Mónika is úgy érezhette már, hogy a saját kezében van a sorsa, és az ÖszszeEsküvők producere, Hajdú Péter azt is megerősítette, jó benyomást keltett a TV2 új valóságshow-jának castingján. Igaz, némi fogyást előírtak neki a rend kedvéért, és a műsorvezető lapunknak ezzel kapcsolatban azt sem titkolta, belevetette magát az edzésekbe. Nos, a jelek szerint a fogyásnak egyelőre csak a magánéletben örülhet, lapunk információi szerint ugyanis Mónika már biztosan nem kapja meg a nagy lehetőséget, ami a napi valóságshow-t illeti. Meglehet, csak reklámnak kellett az arca, nem is számítottak rá igazán. Telefonon elértük a műsorvezetőt, aki nagy bajban van, hiszen munkája nincs, viszont a számlákat fizetni kell. – Benne volt a pakliban. De nem kívánok nyilatkozni, majd ha értesítenek az illetékesek, reagálok – fogta rövidre Mónika, aki a rossz hírek ellenére megpróbált nagyon kedves lenni. Ez azt is jelenthetné, hogy a Mónika mellett másik nagy esélyesnek tartott, szintén a konkurenciától érkező Peller Mariann már bonthatná is a pezsgőt, hiszen néhány hete a hírek szerint kettejük között hezitáltak a döntéshozók.
A Bors legfrissebb értesülése szerint azonban ő sem tekinthető nyertesnek, ugyanis még mások is képbe kerültek a csatornánál. Jelenleg úgy tűnik, hogy Peller Mariann mellett, Dukai Regina modell, énekesnő, Köböl Anita modell, a FEM 3 műsorvezetője, Fresh Andi egykori énekesnő és Orosz Barbara színésznő, aki szintén a FEM 3-nál vezet műsort.
Tény, öt fiatal, csinos, és tapasztalattal is rendelkező hölgyről van szó, közülük talán eddig csak Fresh Andi nem vezetett televízióműsort, igaz, rádióban a mai napig hallhatjuk őt. Híreinkkel kapcsolatban hivatalosan is megkérdeztük a csatornát.
– Továbbra sem árulhatom el, ki lesz az ÖsszeEsküvők műsorvezetője, azt ugyanakkor megerősíthetem, hogy a fent említett hölgyek valóban részt vettek a műsorvezető-válogatáson – mondta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.