Rákóczi Feri lemondott az ÖsszeEsküvők műsorvezetői posztjáról

Rákóczi Feri szakít a TV2-vel.
Meglepő fordulat történt a TV2 három hét múlva induló valóságshow-jának háza táján. Rákóczi Feri lemondott az ÖsszeEsküvők műsorvezetői posztjáról, helyét Till Attila veheti át.
Három hét múlva kezdődik a TV2 vadiúj valóságshow- ja, az ÖsszeEsküvők. A csatorna körülbelül két hónappal ezelőtt jelentette be a hírt, hogy konkurenciát állít a RTL Klub ValóVilág 5-jének, s rögtön meg is kezdődtek a találgatások, hogy kik lesznek az ÖsszeEsküvők műsorvezető-párosának tagjai.
A női oldalon számos név felmerült, s a mai napig nem lehet tudni, hogy kit választottak, a duó férfi tagjáról azonban – miután Majka kiesett a pikszisből – egyhamar kiderült, hogy nem lehet más, csak a Class FM-nél népszerűséget szerzett Rákóczi Feri. Olyannyira, hogy információink szerint az Ezek megőrültek!, illetve a 40 Milliós Játszma című műsorokban már bizonyított képernyős személyesen is jelen lehetett az ÖsszeEsküvők női műsorvezetőjének castingján, hiszen konkrétan neki kerestek párt. A Bors azonban úgy értesült, hogy Rákóczi az utolsó pillanatban visszamondta az új realityben való szereplést. Szerettük volna az érintettet tegnap megkérdezni az okokról, ám Rákóczi Feri szabadságát tölti, a családjával nyaral a Mátrában, ezért lapzártánkig nem sikerült őt elérni.
A Bors megkereste Hajdú Pétert, a műsor producerét, aki nem kívánt válaszolni kérdéseinkre. Így magunkra maradtunk annak latolgatásával is, kik jöhetnek szóba Rákóczi helyére. Till Attila például biztosan megfelelő lenne. Régóta stabil embere a TV2-nek, komoly tapasztalattal rendelkezik az élő show-k levezetésében, és korábban Liptai Claudia oldalán a Big Brotherben azt is bizonyította, hogy egy valóságshow műsorvezetőjeként szintén helytáll. Ráadásul azzal, hogy a Megasztár 6 indulása átcsúszott tavaszra, Tilla naptárában bőven jut hely az ÖsszeEsküvők adásaira.