ÖsszeEsküvők TV2 - Tilla kezében van Peller Mariann sorsa

Ha Liptaihoz hasonlítják, annak csak örül, hiszen imádja a vörös bombázó fanyar humorát, és reméli, neki is sikerül egy hullámhosszra kerülni Tillával.
Nincs könnyű helyzetben Peller Mariann, az ÖszszeEsküvők háziasszonya, akinek Tillával kell majd vezetnie a TV2 saját gyártású realityjét. Mint arról beszámoltunk, a szőke műsorvezető Erdélyi Mónika és Iszak Eszter előtt lett befutó, és bár sokáig arról volt szó, hogy Rákóczi Ferenc oldalán kell majd helytállnia, végül mégis Tillára esett a csatorna választása. Amennyire kecsegtető, annyira óriási kihívás is a lehetőség a műsorvezetőnő számára, hiszen egy vérprofi mellett kell majd szóhoz jutnia, aki nem mellesleg több interjúban is utalt már arra, hogy Liptai Claudia a számára tökéletes műsorvezetőtárs. – Megmondom őszintén, nagy-nagy izgalom van bennem, ha arra gondolok, hogy a jövő héten már ott kell állnom a próbákon Tilla mellett – vallja be Peller Mariann. – Egyrészt a profizmusa, másrészt a Claudiával való összeszokottsága miatt van bennem félsz. Nem esne rosszul, ha a műsor indulásánál az emberek Liptai Claudiához hasonlítanának, hiszen a pályám kezdetén ő volt az egyik példaképem. Imádom a humorát, hogy mindig pörög és úgy vág az esze,mint a borotva. Annak idején elalélva néztem az élő show-kat, amiket vezetett, és mindig arról álmodoztam, hogy egyszer én is ezt csinálhatom – mondja. – Most megkaptam az élettől ezt a fantasztikus lehetőséget, és szeretném minél tökéletesebben csinálni. Ebben persze Tillának is fontos szerepe lesz, mert ő nagyon profi. Ha úgy tetszik, rajta múlik vagy rajta is, hogy milyen leszek.
A hírek szerint az ÖsszeEsküvők című műsor két házigazdájának sokszor kell majd spontán megnyilatkoznia, hangsúlyos lesz a férfi-, női szerepük és alapelvárás az empátia.
– Egyelőre csak annyit mondhatok, hogy nem lesz ritka, amikor Tilla a férfiak, én pedig a hölgyek szemszögéből vizsgálok egy helyzetet, ami elkerülhetetlenné teszi, hogy mi ketten évődjünk egymással. Izgalmas időszak áll előttem, remélem, hamar képes leszek Tillára hangolódni.