Új reality-show indul a tv2-n

Megőrjítik a lányok az anyósokat - vagy fordítva?

Eddig ismeretlen típusú valóságshow-t készül képernyőre vinni a tv2, ám az is biztos, hogy a helyzet eddig ismeretlen típusú konfliktusokat is generál. Mitől tökéletes egy menyasszony?
Vadonatúj valóságshowt indít a TV2. A The Perfect Bride - Tökéletes menyasszony című formátum ősszel kerül képernyőre, és az egész családnak tartalmas és izgalmas szórakozást nyújt majd. Bentlakásos, napi reality tizenkét lánnyal, hat pasival, és a srácok mindenre elszánt mamáival!
Az új show-ban a fiúk és lányok egymást és a boldogságot, az anyósjelöltek pedig tökéletes menyüket keresik. A verseny Törökországból indult, eddig Olaszországban, a Közel-Keleten és Indiában tűzték műsorra, egyformán nagy sikerrel.
A koncepció szerint az egyik házban él a 6 anyós és a 12 lány, míg egy tőlük különálló házban szállásolják el a leendő vőlegényeket. Persze nem lesznek teljesen elszakítva egymástól: az anyukák rendszeresen cseveghetnek szemük fényével, de csak videótelefonon keresztül, míg a két házat összekötő közös kertrészbe kizárólag a fiatalok tehetik be lábukat.
A versengő lányok és anyósok sorsáról hetente élő adásban döntenek, mégpedig felváltva: hol az anyósok szavaznak ki egy-egy menyasszonyjelöltet, hol pedig az ifjú lányok döntik el, melyik anyóssal nem kívánnak tovább együtt élni.
"Hiszünk ebben a formátumban, mert úgy véljük, ez egy nagyon szerethető, humoros valóságshow, amelyben sok a csavar, a fordulat, és persze valós érzelmi drámák is várhatók" - mondta el Kiss Péter, a csatorna programigazgatója.
A külföldi szériák már többszörösen igazolták Kiss Péter szavait, a számos nézettségi rekord között is kiemelkedő a török siker, ahol 71 százalékos nézettségi arányt sikerült elérni (összehasonlításként: a konkurens csatorna nemrég véget ért valóságshow-jának döntőjét a 18-49 évesek között is "csak" 49,3 százalék nézte).
Az interneten elérhető néhány külföldön futott epizód, alább az olasz változatból készült összefoglalót lehet megnézni (angol feliratos). A déli nemzet messze földön híres a vehemenciájáról, különösen a nőket tekintve, de ha csak fele ennyire lesz lendületes és szórakoztató a magyar változat, akkor mindenképp megéri ősszel a TV2-re kapcsolni!