TV2 ÖsszeEsküvők - Benkő szextanácsai elől menekültek a nézők

A Tv2 betette az RTL elhasznált realityvitézét, Benkő Dánielt az ÖsszeEsküvők-be, a reality pedig eddigi mélypontjára süllyedt, csak 13,3 százalékot ért el a kereskedelmi célcsoportban.
Többször próbálkozott a Tv2, hogy javítson az ÖsszeEsküvők nézettségén, de sem Alekosz beküldése, sem Benkő Dániel szerepeltetése nem hozott fellendülést a nézettségben. Mindkét valóságshow-sztár érdekes volt egykoron, legalábbis erre utalnak a korábbi nézettségi adatok: a rivális csatornának előbbi a VV4-et lendítette fel nyakatekert, idegen szavakat sután használt, értelmet nemigen tartalmazó mondataival, hol gátlástalan, hol pedig erőszakos csajozási kísérleteivel, utóbbi pedig a Celeb vagyok, ments ki innen! elé ültetett sok tévézőt meztelenkedésével és különös lényével, majd a - mintegy jutalmul kapott - Benkő feleséget keres című műsorban élhette ki magát jobban. Az ÖsszeEsküvők 16-17 százalékos átlaggal ment az elmúlt időkben a Tv2-n (a 18-49-es célcsoportban), aminél többet várt a csatorna, főleg a közel egymilliárdos költségekhez képest. Alekosz beküldése két napra növelte valamelyest az érdeklődést, majd visszaesett a nézettség, hiába kapott nőt a műsor kétharmadánál, még az sem bírta elviselni odabenn. Benkő december 12-én került adásba: ekkor a párkereső reality csak 13,3 százalékot ért el, talán eddigi mélypontjaként. Érdekes, hogy a nagyon gyenge eredmény ellenére a Tv2 - az egész napot tekintve - közel került az RTL-hez, sőt, a teljes lakosságnál meg is verte.
A műsor pénteken ér véget, akkor derül ki, hogy a csendesebb Csenge-Peti páros, vagy a nézőket valamennyire szórakoztatni próbáló Niko-Ricsi duó nyeri-e a fődíjat.