Királynőt választanak az ÖsszeEsküvők

Koronával költözött be az ÖsszeEskövők női rezidenciájába Fásy Ádám, akinek a nevéhez az első magyarországi szépségkirálynő-választások is fűződnek. És ha már ment, magával vitte Karda Beát is. Úgy látszik, a fiúknak majdnem minden második napra jut valami pontoznivaló, nemrég az ÖsszeEsküvők menyasszonyjelöltjeinek erotikus rúdtáncát kellett értékelniük, most meg a csábító vadmacskák helyett bájosan mosolygó királynőket kapnak, hogy újra rangsort állítsanak fel.
A döntés nem könnyű, annál is inkább, mert a lányok egy rutinos rókát kaptak a felkészüléshez segítségként: Fásy Ádámot, aki 15 éven keresztül rendezte a nemzetközi szépségkirálynő-választás hazai fordulóját. A mostanában inkább mulatós műsorairól ismert üzletember magával vitte a lányok rezidenciájába Karda Beát is, akinek a pontosabb szerepére kedden este derül fény.
Annyit viszont már lehet tudni, hogy a fiúk ezúttal is lelkesen emelgették a táblákat, és egymás után értékelték a szépségeket - de hogy végül ki kapja a Miss Rezidencia címet és az azzal járó ajándékot, azt egészen estig szigorú lakat alatt tartják!