Összeesküvők TV2 - Mása nyerte az ÖsszeCsapást, Zsanett távozott

Az elmúlt napok botrányai ellenére a nézők Mását szavazták vissza a legutóbbi ÖsszeCsapásról a rezidenciába. Ezzel Zsanett számára véget ért a verseny.
A rezidencián a lányok lakosztálya Zsanettet küldte az ÖsszeCsapásra, míg a fiúk Mását. A két lány megmérettetése Mása győzelmével ért véget, így ismét bizalmat és ezáltal lehetőséget kapott a folytatásra. Csokinak azonban be kell vetnie a B tervet, ha továbbra is eséllyel szeretne küzdeni a fődíjért. Mikor Csoki értesült arról, hogy meg kell neveznie egy másik lányt arra az esetre, ha Zsanett nem jönne vissza a rezidenciára  Zsanett azonnal a nyakába ugrott és Mónikát vagy esetleg Nikót javasolta meglehetősen nyomatékosan, már-már zsarolva. Az édesanyja, Ircsi azonban másként gondolkodott a dologról. Saját érdekeiket szem előtt tartva sokkal jobbnak találná, ha Csoki ebben az esetben Enikőt vinné magával, mivel így nagyobb esélye lehetne a játékban maradásra és esetleg a fődíjra. Zsanett a Döntés idején is meg volt győződve, hogy megjelölésének hátterében Ricsi áll, hiszen véleménye szerint annak ellenére,  hogy sok lánynak ő nem szimpatikus maguktól nem őt nevezték volna meg az ÖsszeCsapás egyik résztvevőjének.
Azzal, hogy Mása került vissza most újabb átrendeződések várhatóak az erőviszonyokban, mivel mindenki meg volt győződve arról, hogy hazugságai miatt a kétgyermekes anyukának nincs több keresni valója a műsorba.