ÖsszeEsküvők - szerelmi bosszú hajtja Mónikát

Mónika levette gyűrűjét, és maradt az ÖsszeEsküvőkben. Az ékszert ugyanis eljegyzési gyűrűnek vélték, s ez ellen Mónika sem tiltakozott. Csütörtökön este Mónika döntött, levette gyűrűjét. Ez volt a feltétele ugyanis annak, hogy folytathassa a show-t. A reality szőke cicababáját Tilla állította válaszút elé, miután rejtélyes üzeneteket kapott egy fiatalembertől. Ezek alapján mindenki azt hitte, Mónika párkapcsolatban él. A Bors megtalálta a lány édesanyját, aki magyarázattal szolgált a gyűrűről.
– Tény és való, az említett fiatalemberrel párkapcsolatban éltek, de a férfi megcsalta, ezért a lányom szakított vele – mondta a Borsnak Györgyi.
– Amikor a férfi meglátta, hogy a lányom és Ricsi közel került egymáshoz, többször is betelefonált, sőt SMS-eket is küldött a műsorba. Beszéltem vele az eset után, már nagyon megbánta. Egyszerűen képtelen elfelejteni a lányomat, annyira szereti. Azt hitte, hogy majd az üzeneteivel manipulálva kiveheti a játékból, és ha ez netalán sikerül, felfedi a titkát. Azt hitte, így visszaszerzi Mónikát. Hiba volt, már ő is belátta. A gyűrűt pedig tényleg tőlünk kapta a lányom, családi ajándék. Mónika részben bosszúnak szánta, hogy beköltözött a Rezidenciára, másrészt megkönnyítette a párja dolgát, hogy hamarabb elfelejthesse őt – zárta rövidre a kérdést az édesanya.
Családi gyűrű ide vagy oda, az Összeesküvőkben Mónika levette az ékszert. Ricsi viszont továbbra is kétségek között őrlődhet, mivel alighogy közel került Mónikához, máris megkérdőjeleződött a lány szavahihetősége.
Egyelőre senki nem tudja, hogy tart-e még a szerelem Mónika és volt vőlegénye között