Összeesküvők TV2 -

Az ÖsszeEsküvőkből elsőnek kiesett menyasszony-jelölttel, Alexával kapták lencsevégre Norbit, aki édesanyjával Ildikóval távozott az ÖsszeEsküvők rezidenciájáról.
Norbi és Alexa is az igazit indult megkeresni az ÖsszeEsküvők című párkereső műsorba, ám a nézői szavazatoknak köszönhetően mind a kettőjüknek távozniuk kellett a rezidenciáról.  Norbi egy kibontakozó félben lévő kapcsolatot hagyott hátra a luxusbörtönben, bár sokan kételkedtek Nikó és az ő kapcsolatának őszinteségében. Úgy tűnik a kételkedőknek lett igaza, hiszen a minap készült fotók  szerint Norbi Alexával találkozgat.
Norbi videoüzenetet is küldött a rezidenciára, melyben tudatta Nikóval, hogy ne siessen ki hozzá, hiszen mint mondta, másként alakult az élete és a jövőben sem tervez a nagyszájú menyasszony-jelöttel.
A 27 éves macsó a képek láttán úgy nyilatkozott, hogy a rezidencián nem volt lehetséges komolyabban megismerkedni Alexával és ezt kívánja most pótolni.
Azt, hogy a kapcsolat valóban komoly-e majd az idő dönti el, főként, hogy nemrég még arról cikkeztek az újságok, hogy Alexának is hamar akadt párkapcsolata a műsorból való távozás után.