ÖsszeEsküvők - Marcinak "szexszel" is fizethettek a hajvágásért

Természetben kérte a frizurák árát vendégeitől Marián! Az Össze- Esküvők sztárja sosem bírt a vérével, így szinte minden nőnél bepróbálkozott. És az sem titok, hogy sokszor célba ért. Most, hogy Marián bekerült a TV2 ÖsszeEsküvők című játékába, a tévé előtt ülve lányok tucatjai rettegnek, nehogy kiderüljön féltve őrzött titkuk. Az ajkai fodrász fiú ugyanis jó pár alkalommal csábította el kuncsaftjait, pontosabban nem pénzt, hanem természetbeni juttatásokat kért a gondosan szárított tincsekért cserébe. – Marci ügyfeleinek negyven százaléka nő, köztük számos férjes asszony – mondta ezzel kapcsolatban a Borsnak a srác barátja, Dávid. – Ő pedig nagy csodálója a gyengébbik nemnek. Munka közben sem bír magával, szinte mindig feldobja a labdát a csinosabb hölgyeknek,miszerint lehet természetben is fizetni. A reakciókat pedig árgus szemmel figyeli, és ha lát esélyt, akkor ügyesen terelgeti a dolgokat az ágy felé. Egy biztos, azt, hogy kiket cipelt már a hálószobájába, még nekem sem mondta el soha. Gondosan ügyel a diszkrécióra, sem neki, sem a lányoknak nem jó, ha ilyen pletykák terjednek – tette hozzá a barát.
Azt is megtudtuk, hogy a szexszel fizető lányok között olyan is akad, aki azért választotta ezt a módját a törlesztésnek, mert nem engedheti meg magának, hogy gyakran járjon fodrászhoz. Kati mama szeme fénye tehát nincs tapasztalatok híján a nők terén. Talán ennek köszönhető az is, hogy a Rezidencián szinte gond nélkül ölelgeti, puszilgatja a lányokat. Ám a pénzzel már egyáltalán nem bánik ilyen jól.
– Jól keres, de spórolni nem tud. Nem sajnál márkás dolgokért, divatos cuccokért tízezreket kiadni, de a barátainak is fizet, ha együtt buliznak – magyarázta Dávid, aki úgy véli, így fordulhat elő az, hogy barátja havi 400-500 ezer forintot is elkölt úgy, hogy semmi látszata nincs.