Összeesküvők TV2 - Fiúk kiválasztották Csillát Nikó ellenfelének az összecsapásra

A fiúk jelölik ki, hogy melyik lánynak kell összecsapásra mennie.Az egyik résztvevő már megvan és Ő Nikó, akit a lányok választottak ki! Ma pedig kiderült Nikó ellenfele is az ÖsszeEsküvőkben.
Amint Nikóra került a piros karkötő, azonnal kigondolta kivel menne az Összecsapásra és Ő Csilla. Nikó azt is elárulta, hogy két lánytól tart. Ebből az egyik védett a másikat pedig szerinte nem választanák a fiúk.Anyósok versenye – Ugrás 50 méter magasból Bungee Jumping
Aki elvállalja, hogy leugrik, az választhat valakit, akivel találkozhat a külvilágból. Első Ági volt aki kiugrott. A fiára gondolt, hogy érte mindent megtenne és arra, hogy találkozhat a férjével. A második Erzsók volt. Nem mert leugrani. “Sírtam, mert én már a halál torkából visszajöttem egyszer.” Ildi és Ircsi is utána leugrott. Aztán Éva jött, aki hosszasan gondolkodott ugyan, de végül leugrott. Később bevallotta, de tériszonya van. Kati mama nem ugorhatott, mert magas vérnyomásban szenved. Neki kellett kiválasztania valakit akinek helyette kellett leugrania. Enikőt választotta, aki végre is hajtotta. Erzsók kapott még egy lehetőséget, hogy kiválaszt Ő is egy lányt aki szintén ugrik. Ő Csengét választotta, amin Renike egy kicsit megsértődött, hiszen Sziló édesanyjáról volt szó.
ÖsszeEsküvő fiúk őszintén egymás kapcsolatairól
Szerintem nem a Zsanetthez való vagy állította az összes fiú Csokinak.
Szilót figyelmeztették a többiek, hogy nagyon beleásta magát Renikébe. “Lehet, hogy lenne olyan lány akinek parti lennék én, de Én erre a lányra tettem!” mondta Sziló.
Petinél azt nem értették, hogy miért nem vállalják fel egymást nyilvánosan Csengével.
Ricsi esetében Mónika őszinteségét kezdték ki a fiúk.
Norbit figyelmeztették, hogy Nikó nem biztos, hogy jó választás Nikó, mert túl nagy az ellenállás a másik házban Nikó irányában.
Marci Mása miatt kapott a fejére. Úgy találják, hogy Mása a hátán akar felkapaszkodni. Marci bevallotta, hogy neki Diaz, de egyenlőre Mása jutott neki. A fiúk jelöltek ki valakit az Összecsapásra
A tegnapi szembesítésen Nikó kapta ugyan a piros karperecet, de a második legtöbb szavazatot Enikő kapta. Renike kívülről édesapjától kapott információt, hogy vigyázzon Enikővel, mert kétszínű, ezért Ő is Enikőt jelölte. Enikőnek ez nagyon rosszul esett. Mása azzal találta meg Enikőt, hogy neki kellett volna ugrania a daruról Kati mama helyett. Úgy találta, hogy Enikő maga tolakodott előre és ezért választotta Kati mama. Enikőnél eltörött a mécses a sok vád és jel hatására.
Marci egyre kevésbé biztos az érzéseiben, hogy Mása az igazi. Miközben ezt ecsetelte Petinek arról is beszélt, hogy olyan lányt szavazzanak ki, akinek még nem volt pasija. Mása, Csilla, Diaz, Enikő nevek voltak Norbi fejében akit Összecsapásra küldene. Nikó Csillával szeretne összepadni, mert Ő az akivel egyáltalán nem tud együtt élni. Az anyósok úgy találják, hogy a fiúk csak olyat fognak kiküldeni, akinek nincs párja.
Ricsi szerint a rezidencián van egy pár, akik nem őszinték. Az Ő szerelmük fellángol és kialszik, de nem ezt a lányt jelöli meg. Jelet Zsanettra teszi, mert azt mondta Mónikáról, hogy nem őszinte. Csoki Csillára tette a jelet, mert kíváncsi őszinték -e az érzései Norbi felé. Sziló Enikőt jelölte meg, mert nem nagyon ismeri és a párja is őt jelölte tegnap. Marci Csillára rakta a jelet, mert amikor együtt fürödtek a kádban akkor nem hagyta magát neki. Norbi is Csillát jelölte meg, ami azért érdekes, mert Ők már randiztak. Peti is Csillát jelölte meg, de már nem volt kérdéses, hogy Csilla lesz Nikó ellenfele az ÖsszeEsküvők összecsapásán. Pénteken Összecsapás, ahol a nézők döntik el ki megy vissza az ÖsszeEsküvők rezidenciába!