Összeesküvők - Kati mama kikészült

Az ÖsszeEsküvők legnépszerűbb anyósa beivott, és hatalmas jelenetet rendezett. Zokogott, hogy haza akar menni a férjéhez, Jánoshoz. Kati mama kiborult péntek éjjel, őrjöngve zokogott és sikítva énekelt felváltva. A TV2 napi realityjének kedvenc anyósából akkor tört ki az elkeseredés, amikor a pénteki élő adás alatt a stúdióban megpillantotta párját, Jánost. Ők ketten az elmúlt több mint harminc évben most először váltak el hosszabb időre.
– Szerelmes vagyok a férjembe, haza akarok menni hozzá – zokogta üvöltve az asszony, akiből két pohárka alkohol hatására buggyantak fel az érzelmek, és félő volt, hogy csapot-papot otthagyva, hazaindul az urához. – Néztük az interneten, hogy berúgott szegénykém. Neki még ez is jól áll, olyan aranyos… Rossz volt látni, hogy így szenved, de jól is esett – mondta János, a férj, aki nem hitte, hogy ilyen hatással lesz nejére azzal, hogy megjelent a TV2 stúdiójában.
– Azért is mentem el az élő műsorba, hogy lelkierőt adjak neki. Egyébként jól megvagyok, Kati megszervezte, hogy gondoskodjanak rólam, mielőtt beköltözött a házba – tette hozzá a férj.