Összeesküvők TV2 - Mása tovább keresheti a szerelmet a rezidencián

Eljött az ÖsszeCsapás ideje. Két rutinos versenyző volt a mai megmérettetés szereplője, hiszen már mind a ketten voltak részvevői az ÖsszeCsapásnak. Zsanika és Mása között dől el, hogy ki keresheti tovább az igazit a rezidencián.
A lányok összecsapása előtt érdekes események történtek a villában. Rúdtánc és randik is vártak még a bent tartózkodókra.
Pirner Alma rúdtánc világbajnok másfél órában igyekezett néhány mozdulatot megtanítani a lányoknak. Az alapvető cél a vőlegény-jelöltek elkápráztatása volt az est folyamán. Voltak lányok, akik egyenesen rutinosnak tűntek a mutatványok közben, mások hisztizve menekültek a feladat elől. Alma távozása után a mamák is lelkesen ugrottak a rúdra, ám Kati mamának a rúd nélkül is ment a gyakorlat. Az est folyamán a fiúk zsűrizhették a lányok előadását. A legjobb jutalma egy randi volt a kiválasztott fiúval. A fiúk tetszését legjobban Csenge és Renike mutatványa nyerte el  azonos pontszámmal. Őket még egy körben megnézték a fiúk és végül Csengét szavazták meg nyertesnek. Jutalma egy éjszaka volt a randiszobában, melyet Petivel tölthetett el. Peti nem élt a lehetőséggel és a nyakpuszinál megállt.
Norbi, anyukájának köszönhetően randira mehetett Enikővel. Ennek egyedül Nikó nem örült, aki már nagyon várja a randit Norbival, hogy tisztázni, de inkább erősíteni tudja vele a kapcsolatát. Erre azonban lehet, hogy várnia kell, mert a randi Enikővel mondhatni túl jól sikerült.
Az ÖsszeCsapás miatt a feszültség azonban egyre csak nőtt a lányok rezidenciáján. A hölgyek gyakorlatilag két táborra szakadta. Volt aki Mását, mások pedig Zsanikát várták vissza a villába. Azonban ezúttal is a nézők döntöttek és hatalmas fölénnyel Mását szavazták vissza a rezidenciába.