Összeesküvők TV2 - Norbi szakított Nikóval

Újabb váratlan fordulat történt az ÖsszeEsküvők rezidenciáján. Nikó üzenetet kapott Norbitól. A srác tudatta a nagyszájú lánnyal, hogy ne igyekezzen ki hozzá, mert másképp alakult az élete, mint ahogyan azt bent tervezték. Norbi videoüzenetben szakított Nikóval. A tegnapi napon Zsanett lett az ÖsszeCsapás egyik biztos résztvevője. Ekkor Niko még azért kampányolt, hogy ő legyen a másik, aki részt vehet a megmérettetésen, annak reményében, hogy kiesik és Norbival tovább folytathatja kapcsolatát. Ekkor azonban még nem tudta, hogy kint Norbi már nem vár rá. Norbi azonban videoüzenetben elmondta, hogy nem vár rá és a játék folytatására biztatta. Extrém feladatokban mérték össze a rezidencia lakói képességeiket. A szöcske evés csak bemelegítés volt. A legdurvább jelenet talán az Erzsi és Csoki egyperces csókjelenete volt, mely közben Zsanett és Ricsi is csatározott nyelveivel. A hátborzongató jelenetek itt még nem értek véget. Renike hisztérikus rohamban tört ki, amikor a fürdőkádban kellett eltölteni nehéz percet siklók társaságában. Fel is adta a versenyt, ami Erzsóknál kiverte a biztosítékot. Renikének nagyon rosszul esett, hogy anyósjelölteje nem állt ki mellette, annak ellenére hogy ő ugyanezt megtette amikor Erzsóknak a magasból kellett leugrania. Az már most látszik, hogy Szilónak nincs könnyű helyzete a két nővel. Azt is kijelentette Sziló, hogy anyja nélkül sokkal könnyebb dolga lenne, akár az egész műsort megnyerhetné.
Fejborotválást nyelvpiercing készítés követett, melyet Ági mama és Nikó vállalt be. Ricsi és Sziló fedetlen testével örvendeztette meg a rezidencia lakóit. Marci lehetőséget kapott, hogy őszintén beszéljen magáról és érzéseiről. Bevallotta, hogy Másával akár érdekből is végig vitte volna a kapcsolatot, mindezt közös megbeszélés alapján. Érzései azonban megváltoztak és lezártnak tekinti ezt az ügyet.
Mása mizériája is tovább folytatódott, ügyvédhez mehetett ki a rezidenciáról. Az ügyvéd vázolta a további teendőket, ami látszólag örömmel töltötte el a kétgyermekes anyukát.
A döntés kezdetét vette. A fiúk feladata volt a párbaj másik résztvevőjének megjelölése. Sziló Nikóra tette a jelét, Csoki Mására, Peti úgy döntött, hogy ígéretét betartva szintén Nikóra tette a jelét. Marci a hazugsága miatt Mását jelölte. Ricsié volt a döntő jel, aki Mását küldte a pénteki ÖsszeCsapásra Zsanett ellenfeléül.