Összeesküvők TV2 - Zsanett már az ÖsszeCsapásra készül

Zsanett Összeesküvők TV2
A fiúk egymásnak estek és dulakodásba torkollott a vita az ÖsszeEsküvők rezidenciáján. A szembesítés ideje is elérkezett a mai nappal, így a lányok egymás szemébe mondták, kit nem szeretnének a műsorban látni.
A fiúk és az édesanyák egymásra utalva versenyeztek. A fiúk bekötött szemmel vezettek és a mamák navigálták őket. A küzdelem nyertese egy lánynak adhatott védettséget. A versenyt Sziló nyerte meg, így ő nevezhette meg azt a lányt, aki a szembesítés alkalmával a védettséget élvezhette. Legnagyobb veszélyben azok a lányok érzik magukat, akik még nem találtak párra a rezidencián. Marci és Mása kapcsolata lassan de biztosan véget ér. Marci elmondta, hogy látja azokat a hibákat, melyeket Másának helyre kellene tennie a kinti életben. Arra biztatta a kétgyermekes anyukát, hogy menjen ki amint tud és rendezze el a dolgait és a gyermekeivel legyen. Úgy érzi Mása bemenekült a műsorba. Mása azzal vágott vissza, hogy Marci őt egyik pillanatról a másikra Diazhoz fordult a sarokba dobva őt. Már Kati mama is biztosan érezni, hogy egyre messzebb kerülnek  a fiatalok egymástól és tudja, hogy a fia mellé nem ilyen lány való.
Marci és Ricsi között parázs vita alakult ki. Marcit egyre nehezebben viselik a többiek, ugyanis olyan dolgokat enged meg magának, amiket  a többiek nehezen tudnak tolerálni. Leginkább a tisztaságra helyeződött a hangsúly. Petinek köszönhetően a vita nem fajult tettlegességig.
A lányok a Szembesítés során Zsanettet jelölték meg, hogy ő legyen a pénteki ÖsszeCsapás egyik résztvevője. A megmérettetés másik szereplőjét a fiúknak kell majd megnevezniük a Döntés folyamán.