Összeesküvők TV2 - Közeleg az újabb ÖsszeCsapás

Rendhagyó szembesítést és jelölést követően Nikó mellé a fiúk Csillát jelölték meg az ÖsszeCsapás résztvevőjének. A közelgő megmérettetésre feszülten készülnek a résztvevők és a hangulat is egyre nyomasztóbb az ÖsszeEsküvők rezidenciáján.
Egyre feszítettebb a helyzet a lányok és a mamák között is. Nikó nehezen viseli, hogy nem csak a bentmaradásért, de Norbi szívéért is meg kell küzdenie.
Ircsi és Éva harca is tovább folytatódik. A heves szócsatákat a alattomos és csendes hadviselés váltotta fel. Egy darabig. Évánál néhány pohár verte ki a biztosítékot és nem tudta szó nélkül hagyni a dolgot, de leginkább jó alkalmat szolgáltatott a helyzet Éva kötekedéséhez, melyhez már Ildikó sem kívánt asszisztálni.
Kati mama is bal lábbal kelt fel, mindenkibe belekötött. Később ezt igyekezett viccként beállítani, amire vevő sajnos nem akadt. A lányok és fiúk is a közelgő ÖsszeCsapás esélyeit latolgatja. Niko taktikázik és logikázik, minden erejével azon van, hogy ő kerülhessen vissza a rezidenciára és kiszorítva Csillát egy lépéssel közelebb kerülhessen választottjához Norbihoz. A hölgyek lehetőséget kaptak, hogy egy rögtönzött “Mónika azaz Csenge show” keretében mindenki előtt felvállalják egymással szembeni érzéseiket és konfliktusaikat. A problémák felvetése újabb konfliktusokat generált a lányok között. Amíg a lányok egymás szemébe mondták a véleményüket, a fiúk közös klipjük készítésén serénykedtek. Nem fukarkodtak a kemény szavakkal a szövegben, ahol még Éva mama botox kezelése is meg lett említve. A rezidencia szépe Zsanett lett, ezzel jogot nyerve egy romantikus éjszakára. Az estét Csokival kívánta tölteni, aki örömmel vette, hogy a lány választása rá esett. Az este visszafogottra sikerült. A holnapi ÖsszeCsapás újabb fordulatot hoz majd az Összeesküvők rezidencia életébe.