TV2 ÖsszeEsküvők - Csilla távozott a menyasszony-jelöltek közül

Összeesküvők TV2 CSilla
Ezen a héten sem unatkoztak az Összeesküvők rezidenciáján élők. A pezsgő hetet Tilla bejelentése koronázta meg.
A váratlan események sora nem ért véget a műsorban. Renike a héten komoly horderejű kijelentéseket tett arra vonatkozóan, hogy kívülről információkat kapott a versenytársait illetően. A szabályok azonban kimondják, hogy a külvilággal  a kapcsolattartás tilos és az onnan szerzet információk megosztása is kizárást von maga után.
Miután ez volt az első eset volt, így csak büntetésben részesült, mely azonban kollektív büntetés lett. A mamák és az ÖsszeCsapás résztvevőin kívül nem hagyhatták el a lányok a rezidenciát. Niko, Csilla és a mamák ezúttal a többi lány nélkül indultak a stúdióba.
Niko és Csilla harca már sz ÖsszeCsapás előtt a lakosztályban elkezdődött. Norbi célja tehát, hogy a lányok küzdjenek meg érte, teljesült. Mása és Marci körül is forrtak az indulatok.
Mása nagyon megharagudott, mivel Marci Diazt vitte egyéjszakás randevúra. Ezt leginkább kati mamának köszönhette, aki határozottak kérte Marcit, hogy Diazt válassza.
A kőkemény testnevelőtanár Erzsók is kiborult, amikor Ildi szembesítette azzal, hogyan viselkedik az elmúlt napokban. Akkora vita kerekedett, hogy a lányok mély hallgatásba burkolóztak a konfliktus hevében.
A lányok Ildi által vezényelt “show” keretében bontakozhattak ki a többiek előtt. Csilla és Nikó is igyekezett a benne rejlő érzéseket felszínre hozni. Nem kímélték egymást ismét a lányok. A feszültség oldására Csillának is Nikonak szerepjátékot találtak ki. Egymást kellett parodizálniuk, kellemes és vidám perceket hozva ezzel a rezidencia életébe.
A két lány a stúdióban mindent bevetve küzdött a játékban maradásért és így Norbiért. Norbi az ÖsszeCsapásra érkezve elmondta, hogy Nikot várja vissza, így Csilla arra kérte a nézőket szavazzanak ellenfelére. A lányok a rezidencián megdöbbenve figyelték az eseményeket és nagyobb számban várták vissza Csillát. A fiúk is osztották a lányok véleményét és ők is a mindig mosolygó lányt várták vissza.
A nézők döntöttek és a negyedik ÖsszeCsapásról Nikot juttatták vissza a rezidenciára.