Összeesküvők TV2 - "Senkinek sem ajánlom Mását!"

Megszólalt Mása (23) férje! Az ÖsszeEsküvők szereplők menyasszonyjelöltje egy egész ország előtt csinált belőle bolondot, éppen ezért a TV2 szerda éjjeli Esküdj! című műsorában Zoltán beszélt, és végre tiszta vizet öntött a pohárba házasságukkal kapcsolatban. Mint ismert, a menyasszonyjelölt azt állította, amikor jelentkezett a műsorba, hogy elvált. Mivel ez egy házassággal végződő show, alapfeltétel volt, hogy a játékosok egyedülállók legyenek. Néhány napja azonban felmerült a gyanú, hogy a lány még mindig férjezett. Mása lehetőséget kapott állításának igazolására, hazament a válási papírokért, ám azok – mivel soha nem is léteztek – nem kerültek elő. Voltak viszont a lakásban férfiholmik. A kétgyermekes anyuka férje elárulta, valóban az ő dolgai vannak Mása lakásában, megpróbálja ugyanis felújítani a XVIII. kerületi otthont.
– Rettenetesen lelakta, nagyon rosszul nézett ki a lakás – mesélte Zoltán, aki szerint két gyermekének anyja valójában sosem próbált meg elválni tőle.
Igaz, többször hangoztatta, hogy szeretne, de semmit nem tett meg a dolog érdekében.
Rá­adásul – a férfi szerint – az is érdekes, hogy a házasságuk csődje miatt a kamerák előtt folyamatosan Zoltánt okolja, aki állítólag nyolc éven át szemérmetlenül csalta őt.
A férj szerint ez szemenszedett hazugság, mint oly sok minden más, amit Mása megpróbált elhitetni a versenytársakkal és a nézőkkel.
– Mindig szeret másokat hibáztatni, ilyen, ezt a részét már megszoktam. Rettenetesen jó színésznő. Igaz, hogy megcsaltam egyszer, még az elején, de a bulikat és a pasikat ő sem vetette meg – próbálta megvédeni saját becsületét Zoltán, aki szerint Mása bárkin átgázol, ha úgy véli, érdekei ezt kívánják.– Bárkit eltapos, ha kell. Éppen ezért én már nem is szeretnék kibékülni vele. Nem is érdekel, kivel van, bár a házban egyik fiúnak sem ajánlom, ugyanis én nem haragszom rájuk. Az, amit Mása a házban csinál, egyszerűen felháborító – minősítette felesége viselkedését Zoltán, aki saját bevallása szerint egyre rosszabbul viseli a 23 éves nő viselt dolgait.
– Azt szeretném, ha visszahozná a gyerekeimet, és vége lenne ennek az egésznek közöttünk – jelentette ki a férfi, aki úgy gondolja, eddig alapvetően úriemberként viselte Mása rezidenciában elkövetett folyamatos hazugságait. Most azonban már elege van, reméli, azzal, hogy megszólalt, végre tisztázza magát a súlyos és alaptalan rágalmak alól.