Összeesküvők TV 2 - Már csak 2 párnak van esélye megnyerni az Összeesküvők fődíját.

December 17-én vége az Összeesküvőknek és már csak 2 párnak van esélye. Jövő hét pénteken december 17-én véget ér az Összeesküvők és valamelyik pár összeházasodik. Úgy tűnik már csak 2 párnak van esélye megnyerni az Összeesküvők fődíját. Alekosz minden lánynak fölajánlja magát, de sikertelenek a próbálkozásai. Mása és Alekosz nem lesz egy pár az Összeesküvőkben
A rezidencia lakói nem lepődtek meg azon, hogy Mása került vissza. Dóra is próbálta rábeszélni Mását, hogy Alekosszal nyerhet. Mása Dórának is elmondta, hogy nem akar Alekosszal összeállni még a nyereményért sem. Alekosz megsértődött Mására és kijelentette, hogy nem akar vele többet kommunikálni. Mása ezt egy igen gyerekes húzásnak tartja. Alekosz viszont primitívnek tartja Mását ehhez a játékhoz mert nem érti meg, hogy érzelmek nélkül is nyerhetnének.
Karácsonyi dalhoz kellett videót készíteni az Összeesküvők lakóinak. Ehhez kaptak számos kiegészítőt és búvárruhát is, ugyanis a medencében kellett elkészíteniük. Alekosz megint renitenskedett és azonnal összeveszett Évával. Éva megkérte, hogy ne menjen be a vízbe, amíg nem beszélték meg a koreográfiát és a szerepeket. Peti lett végül a télapó és Csenge a krampusz, Alekosz lett a rénszarvas. Elkészült nehezen a kisfilm. Anyósok elmondták a véleményüket
Ági mama elmondta, hogy Pétert elkényeztetettnek tartja és Csengét pedig gyereknek. Éva talpraesettnek és éles eszűnek tartja Nikot. Péter nagyon megharagudott édesanyjára emiatt. Felelősségre vonta négyszemközt. Péter úgy érzi, hogy ezzel édesanyja csökkentette az esélyeiket. Ági mama próbálta Csengével megbeszélni a dolgot, de Peti újra megjelent és tovább szította a feszültséget. Ági elmondta, hogy belefáradt ebbe a játékba. Éva is Ági mellé állt, erre Péter elnézést kért édesanyjától.
Elmesélték a többieknek, hogy a londoni rajongók már várták őket kint és nagy szeretettel fogadták őket. Pétert elbizonytalanította az esélyük a főnyereménnyel kapcsolatban. Elindult egy esélylatolgatás az Összeesküvők rezidencián.