ÖsszeEsküvők TV2 - A fiúk Mását jelölték meg az összecsapásra Renike ellenfelének

Renike továbbra is makacsul ragaszkodik ahhoz, hogy a pénteki ÖsszeCsapáson kiessen és párja, Szilo után menjen. Ezúttal a fiúk választották ki azt a menyasszony jelöltet, aki a megmérettetésen párja lesz Renikének.
Folytatódott a gasztro hét a rezidencián. Ezúttal Péteren és édesanyján, valamint Csengén volt a sor, hogy vendégül lássa a társaságot.
Ricsi igyekszik tanáccsal ellátni Alekoszt, hogy hogyan közelítsen a nőkhöz. Szerinte a görög letámadó stílusa állhat a folyamatos kudarcok mögött. Ricsinek az a véleménye, hogy Alekosz úgy közelít mindenkihez, hogy ő érte eleve rajong minden nő és éppen ezért nem sikerül senkit meghódítania.
Alekosz tovább próbálkozott Dórinál, azonban ismét falakba ütközött. A hanyatlóban lévő csődör meggyőződése, hogy kitartását siker koronázza majd. Dóri azonban ettől keményebb dió, így ismét hoppon maradt a görög. Nem maradt más választása, mint Mását vegye ostrom alá. Felcsillantotta számára, hogy csak vele nyerheti meg a játékot, így Mása új erőre kapva szállhatott ismét a küzdelembe. Petiék cirkuszi főzése az Összeesküvőkben. Ma Petiék főztek a rezidencián. Peti otthon borzasztó lusta Ági szerint, de most bemutatta tudását Csengével együtt. Természetesen Ági folyamatosan instruálta a fiatalokat. A cirkuszi társulat bevezette a rezidencia lakókat a nappaliba, ahol megterítettek. Mindenkinek leesett az álla a terítéstől, mely ötletes és látványos volt. Az első fogás csülkös bableves volt, mely mindenkinek nagyon ízlett. A főétel brassói apró pecsenye, a desszert túrós és lekváros palacsinta volt.
A desszert után következett a világhírű csepeák trió. Volt itt kézenállás, szaltó, fekvőtámasz is. Összesen 10 pontot kaptak a mai produkciójukra és menüjükre Petiék a többiektől, így Ricsiék vezetnek. Holnap Alekosz főz Vája asszonnyal.
A fiúk választották ma ki az arajelöltek közül, hogy ki az akit ki szeretnének küldeni az összecsapásra. Csenge védett, Renike pedig már biztosan résztvevője az összecsapásnak. Ricsi Mását jelölte meg. Alekosz Nikot jelölte meg hosszas monológgal, melyre Nikor reagált…”Nem is ismersz te ………” Péter szintén Mását jelölte meg, mert erősnek gondolja. Renike mindenképp haza akar menni Szilohoz, ezért választottak neki egy erős ellenfelet, hogy biztos hazamenjen! Vajon a nézők is így gondolják?!