TV2 - Összeesküvők - Dóra: Alekosz nem normális!

Elképesztően sok szavazattal penderítették ki a nézők pénteken a TV2 ÖsszeEsküvők című valóságshow-jából Dórát, azt a lányt, aki Alekosz kedvéért jóval a többiek után csatlakozott a csapathoz. A vörös hajú Dóra úgy ment be a Rezidenciára, hogy meg akarja ismerni a VV4 győztesét, és úgy tért vissza a való életbe, hogy soha többé nem akar hallani a szexkiborgról. Ellenfele Csenge, Kiki lánya volt: a nézők 90 százaléka szavazott rá, míg Dóra mindössze10 százalékot kapott. Számítottam rá, hogy Csenge megy majd vissza. Mivel később érkeztem a rezidenciára, egyértelmű volt, hogy nincs esélyem – mondta Dóra, aki nem is bánja, hogy így alakult a dolog. Odabent megkedvelte Csengét, akit ráadásul Peti is visszavár, így van esélyük arra, hogy megnyerjék a játékot.
És volt még egy oka annak, hogy nem szívesen tért volna vissza a házba: bár mindenkivel megtalálta a közös hangot, Alekosztól valósággal megundorodott.
Noha ő ott bent nem tudhatta, hogy a nézők mennyire kapcsolták össze Alekosszal, bízik benne, hogy semennyire. Elviselhetetlen ez az alak – háborgott Dóra. – Ok nélkül bánt mindenkit, nem csak engem. A kezéből sosem hiányozhat az ital, az, hogy állandóan piál, nem pletyka, hanem tény. A tévénézők láthatják, hogy ott bent a többiek is gyakran isznak – akinek el kell viselnie ezt az idiótát, annak előbb-utóbb tényleg a pohár után kell nyúlnia. Alekosz nem normális. Azt képzeli magáról, hogy rettentő intelligens, közben pedig egy igazi bolond. Aki azt mondja, hogy szereti, annak kívánom, hogy éljen együtt vele néhány napig, és akkor kiderül, milyen is valójában. Dóra egy cseppet sem bánja, hogy kitették a rezidenciából, és bár itt kint nem keres görcsösen kapcsolatot, azért nem mondana nemet egy komoly férfiembernek.