TV2 Összeesküvők - Ricsi és Niko nyerte a főzőhetet, utazhatnak Londonba

Ricsi és Niko utazhat Londonba, mert egy remek reggelivel behajrázták magukat a győzelembe. Az Összeesküvők ma sem volt veszekedésektől mentes.
Ma a szingli lányok főztek a rezidencián. Dóra, Renike és Mása igyekezett a többiek kedvébe járni és összekeverték a divatot a főzéssel. Beöltöztek görkorcsolyás lányoknak és pink színvilágot varázsoltak az asztalra.
Az előétel rák volt, mely nem nyerte el Vája asszony tetszését. A lányokkal visszaküldették a főételt, melyen természetesen nagy sértődés volt a konyhában. Olyan még nem volt eddig a rezidencián, hogy visszaküldtek volna valamit. A desszert elég érdekes volt a zöld színével, de nagyon kreatív volt az ételszínezékkel. Az est végén mindenki parókát húzott pompom lánynak öltözött. Miközben kint buliztak az egyik serpenyő felgyújtotta magát a sütőben. Alekoszék 6 pontot, Péterék 10 pontot, Ricsiék és a szinglik is 12 pontot kaptak. A döntés értelmében az nyer, aki 1/2 óra alatt érdekesebb, jobb reggelit varázsol a rezidencián található alapanyagokból. Ricsiék nyerték végül a reggeli készítést, így Ők utazhatnak Nikoval Londonba.
Talán jobb is, hogy nem Dóra nyerte meg a játékot, mert nem lett volna kivel mennie. Ha Ricsit viszi Niko teljesen kiakad, ha Petit akkor Csenge. Így csak Alekosz maradt volna, akivel annyira nem szeretett volna menni. Alekosz természetesen megsértődött, amikor ez az okfejtés felszínre került.