TV2 ÖsszeEsküvők - Mása nyerte az összecsapást, Renike kiesett

Renike lélekben feladta az Összeesküvők párkereső versenyt és a nézők hozzásegítették a 11. összecsapáson, hogy találkozhasson szerelmével Sziloval.
Renike és Szilo talán meg is nyerhette volna az Összeesküvők fődíját, ha múlt héten nem öntenek fel mindketten a garatra. Hozzájárult még kiesésükhöz Dóra is, aki indulatokat és persze féltékenységet gerjesztett mindkét lányba, Nikoban és Renikében. Szilo nem bírta fékezni indulatait és megütötte Renikét, aki saját bevallása szerint is jogosan kapta a figyelmeztető arcon legyintést szerelmétől.
Miután Szilo kiesett Renike teljesen összeomlott, még az édesanyját is beküldte a TV2, hogy lelket öntsön a lányba. Renike belátta, hogy pár héttel a műsor vége előtt nem sok esélye van új párt találni. Az egyik lehetősége lett volna, hogy elszedi Ricsit vagy Petit. A másik pedig, hogy összeáll Alekosszal. Érdekes módon ez utóbbit még Dóra és Mása sem vállalja, akiket pedig nem vár senki odakint.
Renike magára pakoltatta a jeleket és kihívta a legerősebbnek tartott Mását az összecsapásra. Semmiképpen nem akart visszamenni a rezidenciára és ezért mindent meg is tett. Ő már vagy mentővel vagy a nézők szavazatai alapján, de távozni akart. Az összecsapáson Renike és Mása családiasan elbeszélgetett és cseppet sem harciasan válaszolt a kérdésekre.
A nézők 74.2%-al ismét visszaküldték Mását és megkegyelmeztek Renikének. Renikét Szilo örömmel vitte ki a stúdióból. Lehet, hogy Renike mégis megnyerte a fődíjat Szilo szerelmével?