ÖsszeEsküvők TV2 - Már csak három nap a fináléig.

Már csak három nap a fináléig. Hamarosan a végéhez ér az ÖsszeEsküvők, addig azonban még számtalan dologra fény derül a rezidencia lakóiról.
Ricsi és Nikó az énekverseny győzteseként egy egy délutánt tölthetett adventi vásárban. Nagyon jól érezték magukat a karácsonyi forgatagban, ahol a rajongók hada vette körül a párt.
A rezidencián élők feladatot kaptak. Egy játék keretében a pároknak számot kellett adniuk egymás ismeretéből. Peti az eredménnyel nem volt elégedett és ennek hangot is adott. Csenge szerint többször is, mint kellett volna.  A feladatból összezördülés kerekedett, melyből Peti jött ki a legrosszabbul. Végül ismét Ricsi és Niko örülhetett a győztesnek járó ajándéknak egy együtt töltött vacsorának a szállás wellness részlegén. Persze amint ők a víz közelébe kerülnek, ott a testiség veszi át a főszerepet.
Alekosz bevallása szerint a hormonok vették át a testében az irányítást, melyek Éva irányába terelték őt. Éva azonban egy hosszabb beszélgetés úgy találta, hogy Alekosznak komoly segítségre van szüksége.
Most már valóban csak két pár lesz a finálé résztvevője, hiszen Alekosz egyértelműen kijelentette, hogy Mása csak, mint barát jöhet számításba, mint nő semmiképpen.
A holnapi adásban Mása számára nagy meglepetés készül. Gyermekei érkeznek hozzá a rezidenciára.