Összeesküvők TV2 - Dóra lett az összecsapás egyik résztvevője

Ez alakalommal a 12. Szembesítés ideje jött el a rezidencián. Az ÖsszeCsapás résztvevőjének kiválasztásáig azonban a Mikulás is ellátogatott a rezidenciára.
Az Összeesküvők rezidencia lakói végre kimozdulhattak és meglátogattak egy óvodát és szétosztották a mikulás csomagokat. Minden kisgyermek nagyon örült az ajándékoknak. Mikulás az Összeesküvők rezidencián
Mire hazaértek hozzájuk is megérkezett hópihe, krampusz és mikulás, akik személyre szabott ajándékot kaptak tőlük.  Ricsi éjjel látó szemüveget, Alekosz alsó nadrágot, Éva súroló kefét, Dóra petrezselymet, Peti papucsot (“Egész műsorbeli fáradozásaiért.”), Csenge páfrányt (“Nem beszél csak nő melletted!”), Mása gyertyát, Ági papír zsebkendőt kapott.
Mindenki örült az ajándékoknak kivéve Petit. Csenge természetesen megijedt, hogy esetleg ez a visszajelzés kizökkenti Petit ebből a papucs szerepből. Ági mama szerint Peti nagyon szerelmes a Csengébe és ezért jöhet le úgy a nézőknek, hogy papucs, de szerinte ez nem igaz. 12. szembesítés az Összeesküvők rezidencián
Niko nem nagy meglepetésre Dórira tette a jelét, hiszen továbbra is tart attól, hogy elhalássza Ricsit. Dóra Csengére nem akart jelet rakni és mivel nem akart feszültséget generálni Nikoval, ezért Mására tette. Mása párokra nem akarta tenni, ezért Dórára tette a jelét. Csenge szintén Dórára tette a jelét. Ezzel Dóra lesz az ÖsszeCsapás egyik biztos résztvevője.